Aslikagan Kuzular neler koydunuz kaçar takım ,siz kendinize kaç takım koydunuz liste yapan var mı ? Paylaşalım birbirimizle , hastane çıkışının zıbını yarım kollu birde sıfır kollu var sizce uzun kollu mu koysam siz nasıl koydunuz
123- Aslikagan fazla fazla koymak lazım yaa kara kakası bulaşabiliyo bazen bazı bebekler kusabiliyo bana iki tane battaniye az gelmişti almıştık tekrardan
Gzd_ Aslikagan daha çanta yapmadım ama çoğunu tedarik ettim en azından anne için; gecelik takımı pijama takımı terlik taç ( rahat bir terlik de dışarı için ) depend (şok da 27 liraya düşmüş en ucuz orda şuan) emzirme sütyeni atleti bir adet de lohusa kilot aldım havlu çorap süt pompası da nolur nolmaz diye koyucam biberon ile göğüs ucu kremi de alıcam ama ekstra ayva çekirdeği de biriktiriyorum birde göğüs pedi kişisel bakım için de ne koyarsan artık bebek için; 8 tane bez ıslak mendil bir de temizleme pamuğu iki tane alt açma örtüsü kullan atlardan altlı üstlü 5 Li bir takım fotoğraf için isimli tulum takım birde kilosu belki az doğar diye minik tulum var onu da alıcam nolur nolmaz 3 tane iç zıbın ve çorap bir kalın bir ince battaniye birde müslim Ayrıca birde hastane süsleri var onlarada ayrı çanta yapıcam Ana malzemeler bunlar sanırım bende emin değilim tam birde hastane uzaklığı önemli bizim ki 6 dakika filan belki o kadarını bile almayabilirim gelip gitmek araç ile çok kolay çünkü
Nuranalii 123- Benimde ilk gebelik olduğu için etraftan sorduğum araştırdığım kadarıyla 2şer hazırladım şimdilik