Havvaaar Merhaba kizlar aranizda demir eksikligi icin serum tedavisi olan varmi kan suruplariyla felan kanim en fazla 8 ken 9 oldu doguma son 25 gun kaldi serum tedavisi hakkında bilgisi olan
Hamileanneler_25 Havvaaar bana iki kere damardan serum verdiler takviye doktorum degisince de doğuma kadar sana serum takamayz haliyle dedi ağız yoluyla alman daha iyi dedi kan ilacı verdi sabah aç karnına onu içiyorum biraz mide bulantısı yapıyor kokusu kötü ama mecburen içiyorum.
Mavis89 Merhaba, benim de ileri düzey kansızlığım var 8.5 aylık olduk 4.aydan beri serumla demir takviyesi alıyorum doğuma kadar da devam edecek. Doğumda sıkıntı olmaması için bu tedavinin yapılması gerekiyor. Geçmiş olsun size de.
Havvaaar Mavis89 benim biraz gec kalindi ama kisa surede etkisi goruluyormus sanirsam yan etkileri varmi acaba
Havvaaar Hamileanneler_25 1 ay kullandim canim kan ilaci surup seklinde gunde iki.kere onunda pek etkisini göremedim uzun sure kullanman gerekiyor sanirsam
Mavis89 Havvaaar çok hızlı sürede yükseltir hiç merak etmeyin dozu genelde haftada 3 ya da 4 olacak şekilde planlıyorlar. Hiçbir yan etkisini yaşamadım hızlı bir şekilde de yükseldi. Zaten eğer doğumda gerekli görürlerse direkt kan takviyesi yapabiliyorlarmış bebek doğduktan sonra. Özelde alıyorum serumu o da hastaneye göre değişmek ile birlikte 200-300 tl arası her bir seans. İlaçları doktorun raporu ile aldım sgk bir kısmını ödüyor. İnşallah size de allah şifa versin hiç canınızı sıkmayın. Bir de kan ve demir takviyesi dışında demir bağlama kapasitesini arttırmak için çekirdekli siyah üzüm kurusu kürü yapın. 15 20 gün aç karnına sabahları 6 7 tane yiyin çekirdekleriyle beraber. İlaçların etkisini arttırıyormuş.
Hamileanneler_25 Havvaaar onu bana daha önce vermişlerdi minik cam şişelerde dimi bi icimde bitiyor tadı biraz kötü . Ondan da kullandm kan ignesi de oldum serumda yedim ilacında içiyorum ama hala nasıl kansız oluyorm anlamıyorum
Havvaaar Hamileanneler_25 bebis bütün kanimizi emiyor galiba cok şükür o iyi olsunda suan kaniniz kaclarda ve serumu ozele mi takdirdiniz ben 300 tl diye duydum yarin gidicez bakalim
Hamileanneler_25 Havvaaar 10,9 şuan kan değerim en son kan tahlilinde çokta düşük değil doktor. iki serum takıldı bana bi hafta sonra diğerini taktılar. Doktor yazdı onu biraz pahalı oluyor özele gidiyorum ben muayene ücretim olmadığı için gene normal tuttu 2 küçük tüpte serum ama pahalı normalde kız 500 u bulur dedi eczanede ki bizde sorduk muayene ücreti olmayınca sigortamda olunca 142 lira tuttu normal de 1000 lirayı buluyor bunlar dedi sigortan olmasaydı muayene ücretin olsaydı çok tutardı dedi raporlu ilaç demişti doktorun sekreteri zaten. O serum alerji yapabilen biseyms kaşıntı döküntü kızarıklık mide bulantısı kusma yaparsa söyle dediler bana bende yapmadı ama
BeybininAnasi Canın alerji yapma ihtimali var. Ama sadece ihtimal. Nefes darlığı, döküntü vs. Doktorun zaten seni bilgilendirir, hastanede gözetimde olacaksın zaten serum alırken. Çok çabuk etki ettiğini biliyorum.
Bebisim_1208 Hamileanneler_25 bnde 5 tane kullandın şimdi birazdan gidip tatlılık vericem inşallah yükselmiştir 1 ay oluyor ana kullanali