Busraae Ygmrbrsakky ben 32.haftamda gittigimde 1950 kiloydu canım boyunu hatırlamıyorum. Simdi 34 olduk yarın yine kontrolüm var bakalım 😊
mucizeninannesi35 Bizde 32 haftalığız canım kilomuz 1930 kg boyumuz da 42 cm 2 hafta ileriden gidiyoruz 👧🤲🏻
Aysun1274 Bende 32 hafta yarın gidicem doktora benim doktorum hiç yorum yapmıyor iyi güzel falan diye
Aysun1274 Ygmrbrsakky meslekte çok iyi araştırarak buldum ama fazla konuşmuyor olması gerekeni diyor sadece extra yok ve bu konuda şanssızım
Ygmrbrsakky Aysun1274 birazda şans işi galiba doktor işini temiz, iyi yapsında az konuşsun yapılacak birşey yok Doğuma az kaldı çünkü
Ygmrbrsakky mucizeninannesi35 bizim ki 1hafta önde gidiyor 🧿 2150 senin ki de önde ama 2hafta değil 4gün falan canım 🙏 ama çok şükür hepimizin bebişler iyi bu kilodan daha önemli🤗
Osmaninsultani Ben 32 haftalıkken gittiğimde 2021 gr dı kilosu ve haftasıyla uyumlu dedi, ileride demedi 🤔
Esma_Pinar02 32 haftalıkken gitmiştik. Boyunu hatırlamıyorum ama kilosu için 1900 kg dedi. Bir hafta da önden gittiğimizi söyledi. Yani sanırım şuan 33+1 olacakken 34+1'iz.
mucizeninannesi35 Ygmrbrsakky her gittiğimde hep 2 hafta önde diyordu bu defa gittiğimde de önde mi yine dedim evet dedi ama artık 2 hafta önde değilmiş haftasını yakalıyor yavaş yavaş demek ki canım ☺️
Esma_Pinar02 Ygmrbrsakky Hayırla sağlıkla gelsinler cnm. 🤲🤗 Bugünler de ayrı bi tatlı ve zor gerçekten. Gece uykusuzluğu, göğüs kafesine dayanması, yoklayan kasılmalar.. Bunları yaşattığı için Rabbimize şükretmeliyiz. 💜
Mervoop Maşallah bugun 32 girmiş bulunmaktayım ve bugun kontrolum var bakalım kilosu ve boyu nasıl oldu nts girdiniz mi ?