Iremgokce Annisko normal değil ama bazen yerleşirken bu tarz durumlar oluyor evham olmadan bir doktora git muaynenei ol yerleşme kanaması mı yoksa tehlikeli birşeymi bunu doktorun söyler
Annisko Polat2706 doktorumu aradim yarin sabah yanina gelmemi söyledi dua ediyorum hic bisey olmasin diye 🙇♀️
edaaedaa33 3 gündür benimde oldu acık kan cok az sonra kahverengi lekeye dönüştü hiç beklemeden gt bana her ihtımale karşı progeston verdi hem igne hem hapı
Annisko edaaedaa33 cok sukur sorun yok kalp sesini duyduk bebegimi gördük enfeksiyon olabiliyormus bu donemlerde bunun icin de progestan verdi sabah aksam kullanacam
Polat2706 Elini karnına koyup sürekli ya Şafi çek canım Allah hakkında hayırlısını versin inşallah yarın gelişmelerden bizide haberdar et olur mu
Annisko Polat2706 cok şükür bebisim iyi canim.kalp sesini dinledik bebegimi gorduk saglikli allaha bin sukur kanama bebegin oldugu kisimdan degil rahimden vajinal kisimdan geliuo bu da enfeksiyon neden olabiliyormus cinsel birliktelik ardindan ama sukur sorun sıkıntımız yok 😍😍progestan verdi sabah aksam.onu icececm
Gmzomr Benimde bugün çok açık kahve lekem vardı acile gittim progestan verdi bence hemen acile gitmelisin canım
Gmzomr genc-anne çook azdı benim bazen oluyor bazen olmuyor bugün akşam üzeri başladı şuan yok mesela ama bundan Bi kaç saat önce vardı neye göre geliyor anlamadım bende bende 6+5 Olcam 12 den sonra
Gmzomr genc-anne hayır bebek gözüküyor ama çok küçük 1 hafta sonra duyulur dedi doktor vajinal olarak bakarsam belki şimdi duyulur dedi ama lekelenmem olduğu için bakmak istemedi yarın tekrardan kendi doktoruma gidicem belki ultrason cihazından farklılık gösterir
duyguyilmaz Dusuk tehlikesi olabilir kan hic bisekilde normal degil maalesef. Ihmal etmeyin, guzel haberler alin insallah.
Annisko duyguyilmaz bebegim cok iyi cok sukur allaha 😍😍 kalp sesini de dinledik enfeksiyon olabiliyormus bu surecte ve bu hafif kanamam cok sukur ki icten degil dis kısımdanmis yani rahim vajinal bolumde imis korkulacak biseyim olmadigini belirtti doktorum ve progestan adli ilaç verdi sabah aksam kullanacagim
Annisko Iremgokce sorun yokmus canim cok şükür gittim progestan verdi gayet yolunda kalp sesini dinledik bebegimizi gördük 😍😍😍