Bugün Bakırköy’e neden yaptıklarını dahi bilmediğim tahlil sonuçumu almaya gittim . Ayın 5’de özel hastane de ki doktorumun istediği tahliller için Bakırköy’e gittim kan idrar genel bir tahlil yaptılar sonuçlarımı da 13 Aralık’ta almakta gittim buraya kadar herşey gayet normal . Ama bana sonucalarımı söylemeden neyim var neyim yok söylemeden tekrar bi kan tahlili istedi doktor ki o doktoru daha önce gittiğim de görmedim . Ve birde Monurol verdi. Bunu şu şu sebebten iç bile demedi . Bugünde o bilmediğim tahlil sonucumu almaya gittim . Doktor yerinde yok kendini bilmez sekreter de kendini ne sanıyorsa doktor sıfatında gelini azarlıyor gideni azarlıyor . Sıra bana geldi bende dedim ki sektere geçen hafta sonuç almaya geldim ama bana neyim olup olmadığını söylemeden tekrar tahlil verdirdiniz dedim . Oda bi sonucunda sorun gördük o yüzden tekrar tahlil istedik dedi iyi de o SONUÇ ne ki kötü çıktı . Doktor geldi o da başka bi doktor yine ilk muayene olduğum doktor değil. Oda geçen hafta ki doktoru aradı sonuçları söyledi ve beni enfeksiyon bölümüne yolladılar ben yine bilmiyorum ne olup bittiğini . Soruyorum söylemiyorlar delircem 🤦🏻♀️ Enfeksiyon bölümün de ki doktor Allah’tan çok tatlı biri hanımdı. Sende birşey yok ki dedi sonucun negatif. Pozitif çıkmış olsa evet sana tedavi uygulamam gerekiyordu dedi ama sende hiçbirşey yok dedi. İlk evlendiğim zamanlar da enfeksiyonum vardı ki enfeksiyon bölümün de ki doktor bile dedi senin o zaman varmış suan hiç birşeyin yok dedi. Bugün böyle aptal bir gün geçirdim . Bakırköy’e gitmek isteyen arkadaşlar var ise dikkatli olun lütfen ( gittiğim kadın Doğum 2. Poliklinikti ) aman dikkat diyorum bu bölüme gitmeyin