cansubsrr Kızlar selam 38+2 haftalığım şuan hafif sancım var ama ne nişan geldi nede su doğum başlıyor olabilir mi? Yada başlaması için sı veya nişan gelmesi gerekiyormu
Eyomi48 cansubsrr canim benim de aynı 38+2 . Dun geceden beri bebek cok sert toplanıyor, kasiklarimda regli sancısı, bacaklarımda da ağrı var . Ancak ne nisan ne de su var. Yalniz bir sey fark ettim midemdeki sıkışıklık hissi kayboldu.
Seymanur0707 cansubsrr yalancı sancı da olabilir nasıl ilerleyeceğine bağlı nişan veya su gelmesi gerekmiyor benim ilk doğumumda nişanda su da gelmedi.Sancılarını takip et gerçek doğum sancıları dinlenmekle geçmez ve düzenli gelir sıklaşır..Allah yardımcımız olsun...
cansubsrr Eyomi48 Benimde belimden kasıklarıma vuran Bi ağrı var ama emin olamadım gerçek sancımı yalancı sancımı ilk gebelik ne kadar zor hiç birşey bilmiyorsun
Eyomi48 cansubsrr vallahi aynen ilk doğum olunca herkes de başka bir sey diyince bilemiyor insan. Benim makat bölgesine de baskı yapiyor tuvaletim var gibi. Offf cok zor yarim çatı muayenesi olacagim bakalim ne halde çatımız. Bir de alt karnında dolgunluk hissi var sende de var mi??
Ozlem35 cansubsrr Sıcak bir duş al istersen,geçerse bil ki yalancı sanci...Veya az dolaş evde bakalım geçecek mi ?
cansubsrr Ozlem35 Şuan dolaşıyorum yavaştan geçmeye başladı sanırım beni kandırıyor 😂 Ama şuan çok haraketli
Feyzzzz Ozlem35 benimde saat 6dan beri sancım var duşa girdim ama gecmedi. İlk doğumumda hiç sancım gelmemişti direk au gelmişti suni almıştım,bende sancımın ne olduğunu bilmediğim için emin olamiorum😕
Ozlem35 cansubsrr 2 gün önce aynı benim oldu hastaneye gittim doktor eve gönderdi 🤭🤭 bilmiyorum artık nasıl anlayacağız
cansubsrr Eyomi48 Benimde aynı popo kısmı ağrıyor sanki tuvaletim varmış gibi gidiyorum ama hiç birşey yok alt karın ve belimden vuruyor ağrı ama yalancı sancılar bunlar sanırım evde biraz yürüyünce geçiyor
cansubsrr Feyzzzz Bende hep okuyorum su gelir nişan gelir vs diyor herkes valla kafam karıştı artık yalancı mı gerçekmi ayırt edemiyorum