Aydeniz09 Kızlar batıl inanç olduğunu bilsem de yine de acaba diye şüpheye düşüyorum. Hamilelikte Dokununca bebeğe Leke yapan şeyler varmı bildiğiniz. İnanmasamda insan şüphe ediyor. Örneğin Nar.ciğer.çiğ et gibi şeyler
lazkizi61_ Aydeniz09 ciğer yapıyor annem ciğer yıkarken mi ne eliyle kolunun biyerini kaşımış ve kardeşimin de o kolunda iz cıktı et ciğer gibi şeylere dikkat etmek lazim
bsra18- Aydeniz09 alakası bile yok canım tamamen batıl inanç neden ciğer et vs leke yapsın leke atacak olsa benim kızımda atardı ciğeri hiç sevmem üstelik doğrarlarmış vs tiksinerek doğrarım
Defdef Aydeniz09 ya bana da batıl inanç geliyor ama annem ciğer yerken göğsünü kaşımış benim gögsümde kırmızı çilek gibi leke var 😂
1dem Aydeniz09 benim annem abime hamileyken vişne topluyormuş vişnenin suyu parmağına damlamış abimin parmağında kuru üzüm büyüklüğünde leke var ☺️
Momof2child Gebelik kendi kendne zaten Mucize .oyle seylernde olmasi bana gore ne batil nede yalan olabiliyor
nursan1 Aydeniz09 vallah ben etede narada çileğe de yani herr türlü şeye dokundum bakalım artık doğru mu değil mi😂bebeğim benekli doğmasa iyidir😂