Betul-2020 Bu hafta itibariyle çok fazla idrara çıkmaya başladım sizce normal mi ve bebişin hareketlerini geçen haftalarda daha fazla hissedebiliyordum oldukça hareketli bir bebek ama bu aralar hareketleri daha sakin ve yavaş sizlerde de böyle mi 🤔
bsra18- Betul-2020 bende 31 oldum canım alanı daraldığı için hareketleri yavaş ama bi hayli sert onum dışındı tuvalette yatıcam az kaldı 😂😂
hamiszns Betul-2020 bizde 31 haftalık olduk bizimkide şuan iyi hareketli daha güçlü yani. birde sizler de karın çatlağı başladımı. ben zeytin yağı kullanıyorum çok şükür daha çatlak matlak yok. böyle çatlak olmayacak mı acaba yoksa kalan haftalarda mı başlayacak.
Drryy Betul-2020 ben tuvalette yatmayı düşünüyorum 😅o derece yani bide her tuvalet ihtiyacımda sanki 2 gündür gitmiyormuşum gibi sıkışıyorum bide baskı yapıyor nasıl geçecek bu 2 ay
17022020 bsra18- Benimki hala deli gibi içerde maç yapıyor adete maşallah 🤦🏼♀️ Sıvıyı bol tüketimce haliyle çok gidiyorum 🤦🏼♀️
Betul-2020 bsra18- ☺️ Bu gidişle bende tuvalette yatıp kalkacağım canım dediğin gibi çok sert karnım 😀
bsra18- 17022020 ben yatmadan önce kan ilacını içiyorum mutfakta içiyorum suyu yatak odasına gidene kadar altıma edecek oluyorum 😂😂 eşim diyor ki tuvalete otur üstten iç alttan çıksın 🙈😂😂
Betul-2020 17022020 maşallah nazar değmesin canım benim ki de geçen haftaya kadar öyleydi savaş vardı içerde resmen 😂
bsra18- Betul-2020 benim iç karın çok darmış çocuğun dışardan kafasını seviyorum öyle ki belli oluyor 😂😂
Betul-2020 hamiszns bende de henüz çatlak yok canım ama genelde doğumdan sonra olur diyorlar zeytinyağ sürmeye devam ☺️ Ben arada aloevera da sürüyorum 😊
bsra18- Betul-2020 😂 kız nolcak adam haklı çıkacak diyorum ya mutfaktan odaya gidene kadar yolda felç geçiriyorum gören der günlerdir tutuyor 😂😂
Betul-2020 hamiszns umarım olmaz 🙁 benim eltimin doğumdan önce kasıklarında falan çok fazla vardı bize uğramaz inşallah ☺️
bsra18- Betul-2020 😂😂 siz bide son haftaları bekleyin hele bi baş aşağı iyice dönsün kanala yerleşsin o zaman görün tuvalete gitmek neymiş 😂😂😂