damlanne Mucizebebegim3 canım kenarsan açılan sayfadan adının üstüne tıkla sonra profil yazıcak tıkla sonra ordaki yuvarlak yerde senin m yazıyor ona tıkla resmi seç oluyor😂😍
EbruIrmakAhmet Mucizebebegim3 hahahaha anaaa kız sen buradaki kaynana postlarında bahsedilen kaynanasın 😂😂 gelecekte adın geçicek buralarda 🤣
Mucizebebegim3 EbruIrmakAhmet Hahaha Ay Allah korusun ben kaynanadna cok cekenlerdenim Allah kotu kalpli kaynana etmesn evladni seven bir anne olurum cok cok 🙈😊
Sslnry77 Mucizebebegim3 bende mayıs annesiyim ve oğluş olacak💙 peki hareket hissediyor musun? Ben 18.haftada hissettim ama günlerdir tık tok
Mucizebebegim3 Sslnry77 Maasallah subhanallah 😊 Kuzum Iki gun once birazcik hissettm valla ultrayonda oyle hareketliydiki resmen yerinde durmuyordu maasallah 💙🧿 Ama ona raen bende hssetmiyorm icimde futbol topu oynayan bir minnak var amaa hisseden bir anne yok🤣🤣
Kuzumm55 Mucizebebegim3 bende 18+1 bende yarın tekrar gideceğim insallah gösterir kendini bebişim geçen hafta arasında kordon vardı saklıyordu 😂🤗
Mucizebebegim3 Kuzumm55 Hadi insallah gostersn minnos 🤣 Benimki direk poposunu bacagni acmis gosterdi 🤣🤣
Sslnry77 Mucizebebegim3 😂😂benimki ultrasonda da hareketsiz hiç hoplayıp zıpladığını görmedim 😂 bidakine çikolata yiyip gidicem
Mucizebebegim3 ariyaliyya Ay hadi maasallah Cajim hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin benbslerimiz insallah🧿💙😊😊
masalsii Mucizebebegim3 doktor dediki suan önemli değil boyu kilosu vs daha ileriki haftalarda bunlar önemli oluyor suan hiç onlara takılma iki doktora gidiyorum ikiside aynı o yüzden kaç gram falan hiç sormuyorum şükür bebek gayet iyiymiş 😍 ay sağlıklaa doğsunlar inşallah
Mucizebebegim3 masalsii Amin jnsallah canim benim aynen banaada soylemiyo kulo falan daha kucuk oluyorlar diye sanrim ilerlwyen haftalarda soylerler artk 😊
Mucizebebegim3 Semiha89 ilk ne diyorsa oyle kaliyor canim ya banada ilk erkek gbi dedi sonra netlesti dun 💙🧿🙈🙈
Duamucizem Mucizebebegim3 canimm gözün aydın sağlıkla al kucağına mayıs ayı ogluslarin ayı galiba hep erkek sağlıkla gelsinler paşalarımız stresi attın demi yavruyu görünce