FulyAtik ramazantugce dogum jeli denilen bir sey varki 6 cm acilmada uygulaniyor bu jel dogum yaparken bebegin gelisini kolaylastirip kayganlastiriyor ve dikissiz yada bi kac tane dikis ile kurtarıyor bence kesinliklede ise yarayan bisey
mantik_0 FulyAtik yaa benim doktorum inşallah benim de bu kadar kolay olur 🙏 38+ 1 im bende ama tık yok 😔 Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.
Ergul_00 FulyAtik masallah ya Rabbim.anali babalı büyütsün 😊 epidurali başta neden istemediniz..bebege ya da bize zarari var mi
FulyAtik Ergul_00 sancilarim canimi asiri yakmiyordu ilk etapta dayanirim sandim herseyi tam hissedeyim diye almayim dedim sonucta anestezi aliyorsun ama dayanamadim
Anne1995 Musal bende sordum kesecekmisin diye evet tabiki yoksa nasıl çıkacak bebek dedi ilk doğum benim korktum gerçekten
FulyAtik Anne1995 2.dogumum benim ama ilkindede dikissiz dogum yapanlar var kesmek doktorlarin isine geliyor keske ilkindede çigdem hocaya gitseymisim
FulyAtik Nurcan__ ozel saglik sigortamiz var bisey odemedik ama ozel sigortamdan 2000 tl dusmus sadece dogum icin