Efulli Buse0911 canım herkesin bünyesi farklı yüksek çıktıysa bu iyi bi durum diğer riskli gebelik riskinin az olduğunu gösterir çoğul gebelik olabilir yada embriyon sağlıklıysa ondan dolayıda olabilir
Busrasalt Buse0911 beta hcg düşük veya yüksek çıkması gebeliğin haftasını gösterir sizin sonucunuza göre henüz çok erken bir gebelik
Semanur5 Buse0911 Normal cnm tahlilin bende adetimden 1 gün önce yaptım Seninkinden daha yüksek çıktı
Eun123 Buse0911 benimde o civarlarda çıkmıştı birşey olmadı çok şükür endişelenme 😊 ilk 3 ay önemli ama bebiş tutunana kadar dinlen otururken ayaklarını yüksekte tut canım hayırlı olsun 🌼
Buse0911 Efulli 1 dusugum var gecen ay canm onda yine 88 cikmsti adete 2 gun kala kafam bulandi coklu gebelikte nasil oluo acaba
Efulli Buse0911 canım çoğul gebelikde değer daha yüksek çıkıyor ben öğrendiğimde tek zannediyordum değerim 1280 çıkmıştı
Buse0911 Eun123 aslnda hem sevindim hem endiselendim gecen ay 6+5te dusuk yaptim ozmn bilr bu degerler degildi cunku bu iyi bisy ozmn yani yarin tekrrlicam zateb
Cigdemveminik Buse0911 tabikide çok değil adete 3 gün kala 2000 küsür çıkmştı bi arladaşımn ikiz sanmştk hatta ama tekti bi sorunda yoktu çok şükür siznde normaldir🤗