mustafayasemin Ya durduk yere birden burnum kanıyor dişim kanıyor dra sormayı unuttum basına gelen var mı
Dkktlbsra mustafayasemin hamilelikte oluyo canım burnum kesildi gibi ama diş etlerim hala kanıyo ve çok hassas süt ve yoğurt ye 😊
doganBanu mustafayasemin gebeliğimin başından beri hem burnum hem dişetlerim kanıyor malesef ve normalmiş
meymis mustafayasemin bende de oluyo. Sabahları vampir gibi oluyorum. Burnumun kanı dişimin kanı birbirine giriyor. Burun için yapacak bişey yok kanasın beyin içi basınç azalıyor. Diş için de kanıyo diye fırçalamamazlık yapmayın. Günde 4e ulaşıyo fırçalamam. Diş temizliği de yaptırdım. En azından ağız içini steril tutmuş oluruz.
Dkktlbsra mustafayasemin kesildi dedm nazar değdi herhlde sana cevap verdikten 5 dk snra şakır şakır kanadı😂😂
huysuzpandaci mustafayasemin hamılelıkte normal ama bebek senın kalsıyum depolarını tukettıgı için senın dıslerın hassaslasıyor buda sana zarar hem sımdı hem ılerıde diş çurugun kaybın olabılır ben kalsıyum yazdırdım doktoruma sende yazdır bence.
mustafayasemin huysuzpandaci ayy aman allah korusun en korktuğum şeylerden biri 🥺 doktora soruyum teşekkür ederim 🙏
Okyanus54 Benimde böyle şakır sakir kanamıyor ama sildiğimde yikadigimda fln kanlı oluyor temizledigim zaman fln kan oluyor mendilim dişlerim genelde fırçalarken kanıyor bu bnde hep vardı pek garipsemedim
mustafayasemin Okyanus54 yok öyle olsa takmam kafaya durduk yere birden akıyor 😔 allah korusun ya dişimden olmayım da diş çok önemli