ruyaduymus 7 haftalık hamileyim kızlarrr ve cok uyuyorum her kalktığımda yinede yorgun ve halsiz hissediyorum hic bir seye gücüm yokmus gibi vitaminlerimi herseyimi iciyorum , büsürü isim olmasına rağmen uyumazsam kendimi kötü hissediyorum 😢
Mervemm ruyaduymus ah keske bende az uyusam gece oflaya oflaya 1 2 gibi uyuyorum sabah a kadat kac kere uyanıyorum. Sabah ise 7 de uyanip 8.30 kadar gözümü yumuyorum yok tutmuyo o uyku
Bihem ruyaduymus İlk başlarda öyle oluyor bir kaç hafta sonra da uykusuzluk başlıyor gece fenalık geliyor 😕
Zehradmrci ruyaduymus ben de suan öyleyim acaba hasta olcam diye mi halsizim diye düşünüyorum ama iki gündür cok halsizim hep yatmak istiyorum hiçbir sey yapmak istemiyorum 😟
Rbidrmz Canım benimde öyleydi ilk aylar öyle oluyor bol bol dinlen olması gerektiği gibi herşey korkma 🤗 3 ay sürdü benim de sonra geçti 4. Ayımın basında falan 👍
Bihem Ozqe_tolqa Tam hatırlamıyorum ara ara uykumun kaçtığı oluyordu 20 lere yaklaşınca özellikle 20 yi geçince ciddi anlamda uyku düzenim bolzuldu