nurcel Kızlaaaar hamileliği boyunca ağdaya giden var mı? Her hangi bir sıkıntı yaşadınız mı? 21 haftalık hamileyim ilk defa ağdaya gideceğim. Fikirlerinizi alayım dedim
lleyla4545 nurcel 33 haftalık hamileyim hamileliğim boyunca hep kendim yaptım canım bi sıkıntı olmadı şükür 😊
minnakfasulyecim nurcel Ben gidiyorum bi sıkıntı olmadı daha 9 haftalığız ama çok rahat bence ağda diğerlerine göre 😊
Zeynephanimm Mervezumra Her postta yorumunuzu görüyorum çok bilgili ve tecrübeli bir anneye benziyorsunuz her konuda fikriniz oluyor ne güzel 😚
Mervezumra Zeynephanimm 1 den fazla hamilelim gecirince birde pimpirikli takintili olunca surekli arastirma cabasindayim aslinda iyi degil ama iste elimde degil mesef😪
Mervemm Mervezumra neden 1 den fazla gebelik gecirdin canim bende 2 kaybım oldu cok araştırıyorum yiyecek olsun ilac flan
Kizkalesi nurcel ben hep ağda ile aldım, kendim alıyordum ama artık göbeğimden göremiyorum o yüzden sezeryan den önce kuaföre gidicem ama çok utanıyorum nasıl olcak son dk karar bile değiştirebilirim 😖
Elvintos nurcel ben hep gittim ilk gebeliğimde de bunda da gerçekten büyük rahatlık.bekarlıgımdan beri agda için kuafore gidiyorum. tam lazere başlayacaktım gebelik oluştu artık dogumdan sonra inşallah
Mervezumra Mervemm yok cnm benim oyle degil bir kizim var tekrar hamileyim cok pimpirikliyim ilk hamileligimde cok arastirmistim o yuzden dedim
Mervemm Mervezumra anladim canim bende suan 3 gebeliğim incecik ayrinti bile araştırıyorum . Hersey meleklerimiz icin