Buse0911 Kizlar dun ogrendm gebeligimi yarin tekrar kan vercem sizin degerleniz kac ve nasil bedlenmm gerekior ne yemem gerekior
Polat2706 Canım bende geçen hafta öğrendim hamileliğimi adetten 3 gün önce 43dü değerim bu 2. Gebeliğim ilki düşük olmuştu şimdi 4+5 im senin değerin kaç çıktı
Buse0911 Polat2706 canm bnmde gecen ay dusuk olmustu dun ogrendm adetten 2 gun once 496.5 bana yulsek geldi ama nie anlamadm
Polat2706 Yemek konusunda doktorlar çiğ et çiğ sebze(maydanoz vs) diyorlar ama sen doktora gidersin o daha detaylı söyler sana
Polat2706 Düştükten sonra hiç adet oldun mu canım bide vücut tamamen atmış mıdır o değeri ve ne kadarlıktı neyden düştü canım seninki doktor birşey söyledi mi
Buse0911 Polat2706 evet dusukten snra kntrole gttim ultrasonla bakti temizlenmis dedi kan vermistim 2.6 cikmisti tamm dusmus demisti. 6+4te dustu kese olustu bebek olusmamsti cnm
Buse0911 Polat2706 smdi 4+1deym foktra bhcg sonucunu attm hamilesiniz 2 gun sonraa tekrr yaoin ooe gelin dedi yarin tekrr yaotrcam iste