Htcglgnaksy Kızlar bugün kontrole gittim 28+3 1274 gram 37cme yakın boyu var sizce normal mi bu doktor 3 kiloya ulaşmayabilir falan dedi ben korktum yani 26+2 gitmiştim 947 gram çıkmıştı çok mu az almış bilenler bi yardım eder misiniz?
Aras-Altay Htcglgnaksy canım sen bakma doktoruna gayet bebeğinin kilosu boyu normal son haftalar 2 kat hızlı kilo alıyorlar şu doktorların böyle laflarına uyuz oluyorum bana da olumsuz şeyler söyleyince baya kızıyorum lafımı esirgemiyorum bune ya ilk gebeliğim bilmediğimiz çok şey var öğreteceği yerde ayarlamaları tav oluyorum bakma sende kilosu gayet iyi 😍 ( baya dolmuşum bu arada )
mihrinazsumbul Htcglgnaksy 30 haftalıklar 1300 oluyo normal oluyoda 28 haftalıkta nasıl kilosu az oluyo anlamıyorum gerçekten bazı doktorları boğasım geliyo annede motive falan bırakmıyor böyleleri.
Symirna Htcglgnaksy canim benim bende 28+3 oldum bugun daha dun dra gittik.1360 gr oglum.aramizda pek fark yok benimki boyle giderse 4 e yakin dogar dedi bence senin dr sacmalamis ya masalahh kirkbirkere🧿🙏🏻Hic uzulme gayet normal😘
Htcglgnaksy mihrinazsumbul çok korktum canım 3 kilo olmayabilir ama 2500 ü geçer dedi bana inşallah beni şaşırtır dedi