Aydeniz09 Kızlar 2 -2 buçuk aylık gebelik De doktor yolculuk yapmaya izin verir mi? Uçakla yada arabayla? Benim durumumda olan varmı
Elif_sahra60 Aydeniz09 ben yapmıştım canım doktorum izin vermişti. Ama herkesin hamileliği farklı tabi doktora sorsan daha iyi
Ikbalper Aydeniz09 ben 5 haftalık hamileyken İzmir den Maraş a 14 saat kendi aracımızla yolculuk yapmıştık. Bir sıkıntı olmadı🥰
Aras-Altay Aydeniz09 5 aylıkken 12 saat araba yolculuğu yaptım doktoruma sormadım ayaklarım şişti ama kötü bir şey yaşamadım
Nilll Aydeniz09 benim doktorum bana yasaklamisti memlekete gidecektim 9-10 saatlik yol en azından üç ayın dolana kadar çıkma demistk. Şimdi 17 haftaligim haftaya muayeneye gidicem bir sorun görmezse bende gideceğim 😊
Merve257 Ben 6,5 haftalıkken 3 saatlik araba seyahati yapmıştım doktorum izin vermişti arada bi mola verdik biz giderken ama dönüş yolunda mola vermemiştik uyuyarak gelmiştim hiçbir sorun olmadı
Darkgod Ben başından beri yolculuk ediyorum ilk başlarda etme denmişti ama mecburen çıktım Allah'a şükür birşey olmadı iki saatte bir onbeş dakika yürü kan bacaklarda toplanmasın yeter dedi BANA DOKTORUM
Nilll Aydeniz09 uçak seyahatini sormadım bulunduğum yerde havaalanı olmadığı için. Araba ve otobüs yolculuğunu yasaklamıştı
CanselMayis Aydeniz09 son haftalarda pek önerilmiyor ama ben istambula gitmiştim otobüsle 10 saat bişey olmadı saha sonra araba ile yolculuga cıktım o da 7 saat onu sorarak çıktım doktorda 2 saat falan 15 dk yürüyerek ve dinlenerek gidin dedi o zaman da 26 haftalıktım