NurEto Tugce1803 canm aklıma da gelmedi acıkcası Bi arkadasla konuşurken dayına sorsana dedi öyle sordum yani
Keremeral NurEto biraz saçma olmuş çünkü o şeffaf akıntı spermlerin daha fazla yaşamasını sağlıyor yani akıntı başladığındada girmelisiniz tecrübeyle sabit 17 haftalık hamileyim:)
NurEto Keremeral canm zaten oda akıntı geldiği günden itibaren ilişkiye gir dedi yorumlarda yazmıştım 😊
NurEto Keremeral ben önceden o gün çatlıyor diye sadece o gün ilişkiye giriyordum sonraki günler çok sallamıyorum bunu anlatmaya çalıştım
Duyguaydin81 NurEto normalde yumurtalar çatlarken kramp girdiği zaman bu en fazla 1 gün sürermiş ben öyle araştırmıştım birde ablam kadın doğumda çalışıyor onla konuşuyorduk o söylemişti banada
Keremeral NurEto anladım tatlım bende yaşadığımı söyledim sonrasında zaten kuru günler başlıyor o günlerde spermin barınması imkansız
__birafitap__ NurEto bende beyaz akıntı yumurtlama catlama zannederdim ilk defa bu ay şeffaf akintim oldu ve ben şok şu an sagolun bunu paylastiginuz icin
Akduygu NurEto şeffaf akıntı resmen haberci. Şeffaf akıntı geldi sonraki iki gün yumurtlama oldu ovulasyonda. Ovulasyon yoksa şrffaf akıntıyı takip edin ve değerlendirin
__birafitap__ Akduygu canım sana bişey sorucam bende 8 aydir ilk defa bu ay şeffaf akıntı geldi degerlendiremedim ama şeffaf akıntı olmadan imkansız dimi çocuk olmasi