Sedamurat Tgcycl hadi inşallah kuzum dur sana bi beddua ediyim inşallahhhh hamile kalırsında doğurursun adet olamayasıcaaa 🤣
aycaycayca_89 Ebaki benimde 2 gündür kasık ağrılarım şiddetli, hafif akıntıda var sanırım benimde yumurtlama günümdü, değerlendirdik bakalım artık gerisi nasip kısmet. Doktorada gittim çok şükür hiçbir problem çıkmadı çarşamba günü tekrar gidicem yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakacak ona göre eğer çatlama olmuyorsa onun için tedaviye başlarız dedi. Ama doktorların dedikleri doğru korunmasız 1 sene normal kabul ediliyormuş. Bakalım hayırlısı allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Ebaki aycaycayca_89 ya Bn anlamadım ki asırı midem bulanıyor kasık agrım karın agrım oluyo sanki erken adet olcam gibi geliyor bna bakalım hakkımızda hayırlısı 🤲🤲
Havvasavran Benim 4 gün kaldı😊 belirtileriniz var mı bende yok galiba yaa Ebaki Sedamurat Aysegulum27_ Emo1509 @Tugce1803
Ebaki Havvasavran cnm bnm de ya 9 ya 4 gün kaldı düzensiz oldugu İcin anlamıyorum dün sabah su renginde yapıskan uzayan akıntım oldu gec yumurtlama oldu galiba esim yoktu degerlendiremedim bu ay bnden bebek haberi gelmiycek galiba anlamadım gitti kasık agrıları feln bos mus meger sem ama yine belirti olarak kasık agrısı bacak kasılması mide bulantısı bas ağrısı var bakalım hic ümidim yok
Sedamurat Havvasavran kuzum 16 ocak 9 gün var bilmiyorum 9 gün önceden belirti olurmu inşallah vardır bu ay ovülasyon testi kullandım 🤲🏻🤲🏻💜💜
Emo1509 Havvasavran ara ara kasik ağrım oluyo canım inşallah olmayız ya benim adetlerde düzensiz ne zaman test yapsam bilemiyorum rüyamda bugün çift çizgi gördüm inşallah bu bi işarettir kendimi zor tuttum test yapmamak için 😂
semra_366 Benim de 5 gün var. Dün gece kasık ağrısı oldu. Bir de akıntım var soğuktan mı bilemiyorum ama. Başka bir belirtim yok 😢
Havvasavran semra_366 hafif bi ağrı oluyor kasıkta bende ama o geçen ayda olmuştu onu belirtiye yormadım ben
semra_366 Havvasavran adetten farklı bi ağrı bu bendeki. İki ay önce vakumlu kürtaj oldum ondan mı kaynaklı bilmiyorum
Meyvis93 Benimde 5 gunum kaldi, gecen hafta kasık agrim cok olmustu, dun limon sarisi bir akintim geldi kokusuz anlam veremedim ama enfeksiyon olunca olabiliyormus sanirim, biraz umidimi kaybettim bu ay icin🙄
Belirsiz Bir kaç güne olurum muhtemelen Aralık 26 idi bat hala olmadım doktora gidicem nolur nolmaz testler negatif çünkü
Sedamurat Havvasavran ovülasyon günü denedik bizde o gün eşim şehir dışına gitti peşinden gelen 3 günü değerlendiremedik maalesef rabbim nasip ederse olur etmezsede yapacak bişey yok kuzum 😔💜
Ebaki Havvasavran bnm de öyle oluyo du cnm adet oluyo dum ama belli olmuyo cok fazla kafaya takma hayırlı sı olsun inşallah Bi de adetin nr zaman