Eymenkuzusu Havvasavran benimde 15 ocak bu ayda olmadı. Beline yakı yapıştırp hamile kalanlar eşine havuç suyu içirip hamile kalanlar varmış.
Havvasavran Eymenkuzusu evet bu ay kür yada farklı bi yöntem uygulayacak olan var mı diyecektim bende
Mom36 Havvasavran 10 ocak benimde . Bu ay hasta oldum ama teste hayalet bir çizgi cikti oda kafami kariştiriyor. 1 hafta sonra tekrar test yapicam ins. Hamileyimdir. Rabbim hepimize nasip etsin o duyguyu. Kiksenin kucaği boş kalmasin
Emo1509 Benimde 16 ocak hanımlar tabi benim düzensiz adetlerim bu tahmini tarih bu ay havuç incir ananas avokado tüketmeye çalışıyorum bide klomen kullandım nasip ne duysak onu yapar hale geldik hayırlısıyla olsun inşallah bu ay 💙🙏
aycaycayca_89 ayımızda da olmadı bakalım herşey nasip kısmet. Ocak 19 adet günüm, umarım bu sefer isteyen herkesin ayı olur. Haftaya doktor kontrolüne gitmeyi düşünüyorum, en azından ters giden bir şeyler varsa öğreniriz.
Ebaki aycaycayca_89 bnm de ocak 16 bugun yumurtlamam oldu tahminen cünkü gece asırı sekilde kasık ağrım vardı Bi de sağ bacağım kasılıyodu sabah da devam etti ama takvimde 19 ocak görülüyo bakalım hayırlısı
Emo1509 Havvasavran rahimi bebek için hazırlıyormuş kuzum burda bi arkadaştan duydum tup bebek tedavisinde de önerildiğini okudum biraz arastirinca ben de hergun 1 2 dilim yemeye çalışıyorum çok fazla abartmadan yarın kontrolüm var inşallah güzel şeyler duyarim 🙏
Havvasavran Benim 4 gün kaldı😊 belirtileriniz var mı bende yok galiba yaa Ebaki Sedamurat Aysegulum27_ Emo1509 @Tugce1803