Qwe123 Sevgili Ankara anneleri, doğumda çıkan kordon kanını bağışlayarak başka bir cana daha hayat olabileceğinizi biliyor musunuz :)
Ezgi05 Ablam 7 ay önce zekai Tahir de doğum yapmıştı bağış yapmak istediğin de hastanede bağış olmadığını söylediler bende şehir hastanesindr doğum yapcam bağış yapmak istiyorum ama şehir hastanesi kabul ediyor mu bilmiyorum
Qwe123 Ezgi05 henüz Sağlık Bakanlığından aldığı ruhsat gereği sadece Ankara Tıp, Hacettepe Tıp ve Zekai Tahir Burak Doğum hastanesinden kordon kanı bağışı kabul etmektedir. www.kokhucrebagisla.com
Oguzaysel Qwe123 nasıl ki organ bağışında kutuda transfer oluyor bence başka illerden de yapilabilmeli çok faydalı bir uygulama ama yetersiz . Bende dondurma işlemlerini sordum belli süre donduruluyormus verdikleri fiyatlar çok uçuk, bağış yapabilseydik keşke
Ezgi05 Qwe123 şuan zaten Zekai Tahir Burak Hastanesi yok 7 ay önce de kabul etmedi Tıp Fakülteside kabul ettiğini fakat doğumun hastanede gerçekleşmesi gerektiğini söyledi
Qwe123 Ezgi05 doğrudur, ben Ankara'da değilim. Kendi şehrimde vermek için çok araştırdım fakat bulamadım, en azından Ankara'da yaşayıp bilgisi olmayanlar duysun istedim...
Qwe123 Oguzaysel bix şu anki imkanlarla şu an bağışlayamıyoruz belki ama Ankara'da konuyla ilgili bilgilendirme çalışmaları yapılsa, bağışlar artsa kaç can kurtulacak kim bilir... Ama ülke geneli alım yapılsa ve reklamlarla yaygınlaştırılsa çok güzel olurdu...