meymis Merhaba, yarın kontrole gideceğim. 20 haftalık gebeliklerde boy kilo tahmini yapılabiliyor mu? Fütursuzca sormak istemiyorum. Deneyimleyen veya bilen anneler varsa bilgi verebilir mi. 20 haftada kilosunu öğrenenler yazabilir mi😊
sahibe SinemSayin neyle besleniyosunuz ozel bisey yiyomusunuz yada ilac felan iyi kilosu gayet 24 haftaligim 500 grm benim kib
SinemSayin sahibe Folik asit kullanmaya devam ediyorum doktorumun önerisiyle Onun disinda ozel birsey tuketmiyorum doktorum diyince bende sasirmistim kontrolde 770 gram diye Gerci herzaman soyledikleri kilo tami tamina cikmiyor diye bir yazi okumustum
Felakettellalci Biz 20+1 deyiz kontrolüme 2 hafta var daha ama en son kontrolümüz 18. Haftadayken 16 cm boyu 177 gr da kilosu
meymis İyi en azından sorulabilecek bir veri olduğunu öğrendim sayenizde. Yarın doktoruma sorucam muhakkak. Bakalım zıpır kızım kaç gram gelicek
Mdnctn meymis daha dün kontrole gittim bende 20inci haftanın içindeyim 22 santim boyu kilosu nada 400 gram dedi
Ruhsuz Devlet hastanesi hiç söylemiyor kilo boyu 20+2 günlüğüm detaylıya girdim salı günü ne boy ne kilo hiçbir şey söylenmedi