Anneadayi_34 22 haftalık hamileyim kızlar iki gündür karın agrim vardı sürekli. Şimdi de dünden beri geçmeyen kasık ağrısı ve sancim var. İnternet te bu haftalarda olabileceği yazıyor. Doktor randevuma 6 gün var daha. Sizde de oluyor mu? Normal mi?
Gamzemre6161 Anneadayi_34 burda okuduğum bütün post ve yorumlarında herkes olabileceğini söylüyor ama yanlış yönlendirme yapıyorlar bana göre. Her karın ağrısı her kasık ağrısı normal değildir bunlar rahim ağzının açılmasına sebep olabilecek şikayetlerdir aynı zamanda. Her ne olursa olsun normal deyip geçiştirilmemeli doktora gidip muayene olmanız gerekli bence.
cbmell Anneadayi_34 sizi korkutmak istemem ama ben bu tarz birşey yaşamıyorum. Pek normal gelmedi. Doktorunuza daha erken gitmenizi öneririm. Eğer internette okuduğunuz braxton kasılmalarıysa bu haftalarda başlaması normal fakat sürekli olmaması gerekiyor. Sizinki sürekliymiş. Böyle bir durumda mutlaka muayene olmanız gerekiyor.
Esraozturk92 Anneadayi_34 aynı haftalarda bana olduğunda doktorum acile basvurmami söylemişti böyle bir durumda bekleme demişti bizde bı sıkıntı çıkmadı ama yine de kontrol şart 👌
42-AySe-07 Anneadayi_34 Canım bende 22+6 günlük hamileyim hiç böyle bir sorun yaşamadım kişiden kişiye değişir muhtemelen ama sen yine de bi doktorunu arayıp sor istersen için rahat etsin
Anneadayi_34 Gamzemre6161 evet ben de öyle düşünüyorum aslında ama doktorlar hep normal diyor bilemiyor insan.
Gamzemre6161 Anneadayi_34 canım ben kadın doğum hemşiresiyim ben bile normal dedim olur dedim sonuç rahim ağzı dikişi atıldı. doktorum dahil herkes bu kadar bilinçli olduğum konularda benim normal olur dememe kızdılar. Genele yayınca evet normal olacak tabiki ama muayene etmeden kimse peşinen bunu dememeli. Her ağrı normal değildir özellikle karın kasık ağrıları. Sana tavsiyem muayene ol.