Dlktpl Darkgod ay cok sevındm cnm benım 1 bucuk sneyı gectı saglık sorunlarından kalamadım hamıle buayda 28.gun yumurta buyudu ıgne oldum nasıp artık
Aysegul33 Dlktpl canm saat 22 den 1 saat once felan iliski olsun mutlaka bende igneyle hamile kaldm ve 36 dolmadan 1 2 saat once iliski oldu ve ayaklarimi kaldirdm altima yastik koyup karnima ufak masajlar yaparak saatlerce bekledm 18 haftaligizz suan 😍😍
Dlktpl Aysegul33 ıgneden 17 saat ve 41 saar sonra oldu cnm buaksam da yapcaz hayırlısıyla artık kasım agrom oldu bugun artık nasıp
Aysegulum27_ Aysegul33 yumurtlama tembelliğimi vardı senin hangi ilaçları kullandın yumurta büyütmek için geliştirmek için?
Aysegul33 Dlktpl benimdee igneden sonra hepp kasik agrim olmusdu ama yumurtam yok buyumusdu belkide o yuzden ama hamileligimi ogrenene kadar hep oldu o agri minik minik 😊 insallah guzel haber aliran canm
Dlktpl Aysegulum27_ aslında yoktu ılk kaybettım bebek kendı oldu ama bı dr tembellık ve pco var hafıf dedı bısey kullanmadım ıncır yedım buay gecen ay 16.gunde kendı olgunlastı buay 28.gundemokdu