Nevink Deletedmom317 istege bagli sezeryanlarda da oyle fiyatlar istiyorlarki sormayin gitsn yani arasttiriyormda ucuyorkar resmen 😐
Felipe Esra4624 çok istiyorum normal olmasını normal olursa zaten bebek kendiliğinden kanala giriyo geliyo.. sezaryen zor gibi dikişler vs yakın arkadasımdan gördüm bebeğe bile bakamıyordu tabi herkes bir değil bazıları cabuk topluyo Rabbim hangisi iyiyse onu nasip etsin
Alyami Esra4624 anneme cektiysem inşallah normal doğum 🤗 10 tane evde normal doğum yaptı maşallah diyelim tabi 🤗🤗
Esra4624 Alyami maşallah canım eskilere bakılırsa ooo doktora da gitme filan yoktu eskiler maşallahı var ya biz iki adimlik hastanede normal doğurmaktan korkuyoruz herkese kolay doğumlar nasip etsin
Denizincani Esra4624 deli gibi korkuyorum ama normal olsa cok iyi olur deneyecegim ama asla zorlamayacagni olmazsa sezaryen olacagim aci esigim felaket dusuk
sokomel Normal istiyorum. 🙏🏻 İnşallah bir aksilik çıkmaz. Zaten sezaryen olursam ayvayı yedim, ameliyatlıyken evde işimi gücümü yapacak, bebeğe bakacak, nazımı çekecek biri yok. 😂
Aybuke_veli Esra4624 kesinlikle normal istiyorum ve hiç korkmuyorum hatta ilk doğumum olucak allahın izniyle 🙏🙏
Sema12 Esra4624 INSALLAAAAHHH normal istiorm , sezeryandan korkuyorm bird snrasnda yatacak waktim yok 3 yasnda oglm war cnku bird bebek o yuzdn normal olur INSALLAAAAAHHHH 🤲🤲😊
Tazeanne0134 Esra4624 ay bende normal istiyorum 36+0 haftalık hamileyim ve bugüne kadar hep normal doğum göründü inşallah da normal olur sağlıkla sıhatle
Busra5341 Ayy kizlar bende normalden cok korkuyorum dikisler ustune oturamamalar herkesij cok anisi var boyle kendime hic guvenemiyorum normal konusunda ani bi hareket fln yaparm bebegede zarari olur diye 😔 sezeryan istyrm o yuzden 29 ocaga gun verdi bakalim sezeryan icin rabbim hepimizi kurtarsin 🙏