Zeyzey90
Evet ya o kadar haklısınız kiii🙏🙏 ben bu durumu tamamen eğitime bağlıyorum şöyle ki, buradaki doktorlar da biliyor bu durumları pilatestir yogadir perine masajlaridir nefes çalışmasıdır, ama karşılarına gelen hamile gebeler öyle kafalar yaşıyor ki sormayın 😆 onlarda uğraşmak istemiyor diye düşünüyorum ( yüzde 90 yazmışsın ya onlar için diyorum bunu🤗) , benim çevremde bile o kadar bilinçsiz gebe var ki, insan bir sayfa kitap okur, medeni bir şekilde doktorla fikir alış verişinde bulunur ama yok nerdee... Yok Hatice'nin kızı sezeryan yapmış cırt beş dakkada iş bitmis en iyisi sezeryanmis, yok Fatma normal diye tutturmuş şimdi poposunun üstüne oturamiyomus yaaa falan gibi kaynanalarinin komusularinin vb. İnsanların anlattıkları ile korkutuyorlar kendilerini, azcik bilinclensek toplum olarak herşey çok farklı olabilir aslında, mesela İngiltere'de, kanadada veya birçok ülkede sezeryana ters bir durum olduğu zaman alınıyor anneler😒 ( bebeğin kalp atışı zayıflaması vs.) Ama burda keyfi sezeryan olayı var 😣 bu kafa nasıl değişecek bilmiyorum, normali denemeli her kadın bence biraz cesaret biraz bilgi biraz öngörü buna yeter 🙏 bilgi insanı cesaretlendiriyor💪 (en azından beni öyle)