Lirlonfa Kucugum51 Hay masallah benim ki 35de 2900 diye endise etmeye baslamıstım tonton olcak nasıl doğacak diye😅 gerçi ben normal istediğim için endişe ettim o ayrı 😊
Kucugum51 Lirlonfa canım benım bebegımn kılosu 2 hafta onde 🤗 sen normal istiyor san kilosu gayet ıyı canim senin bebişin
Lirlonfa Kilolu olupta normal doğurmak mümkün elbette ama çok fazla kesi ve dikiş olabiliyor o sıkıntı benim gözümü o korkutuyor aslında o kadar çok istiyorum ki normal doğurmayı, açıkcası alttan 2-3 dikiş olması ile 15dikiş olması çok farklı😥
Kucugum51 Musal canım yarı baygında kestıklerını fılan hıssedıyormusun yaa acı dısında karnına bastırdıklarını fılan cok panık olursun bu yuzden genel ıyı yaa 😄😄
Gldn35 Kucugum51 bir anda olup bitiyor ve anlamıyorsun aslında... sürekli basında bir hemşire seninle muhabbet ediyor ve sen hiç birşey anlamadan zaman geçiyor... ışlem bitmiş çocuğu almış doktor bana diyor ee hadi başlayım demi arrik diye bi getirdiler oğlum yanimda.. ben hiçbirşey hissetmemistim ve çok rahat olmuştu... genelde ayılırken ağrın daha çok oluyormuş..
Eylemmmmm Gldn35 ay ne güzel ya darısı başıma inşallah 🙏 insanlar çok korkutuyo çok rahatsın falan diyorlar korkmuyorum diyorum ben hep inşaallah seninki gibi kolay geçer ya 🙏
Kucugum51 Gldn35 benm arkdslarım yarı baygın oldu canım onlar hissettiğini söyledi ztn bende panik var en ufak bırseye panık yapabilen biriyim bu yuzden de genel ıyı benm ıcın
Gamzeozdemi AbrahamH çatım dardı normal doğum olmayabilir dediler bıraktım Özel o gittim universtiye araştırmaya o da biraz dar ama doğum engel değil dedi bebek 3 kilo 400 gram gorunuyodu şükür normal doğum oldu çokta kolaydı sancı hariç doğum 10 dakka sürdü 3kilo 800 gram doğdu kızım şimdi 15 haftalık hamileyim bakalım darısı bu bebeisimin başına umarım o da normal olur
Eylemmmmm Musal valla annem küçük kız kardeşimi 4. 400 kilo ile doğurdu normal doğumla hemde benim oğluşumun da şuan önde gidiyo kilosu hem tombiş olsun istiyorum hem de normal doğum istiyorum inşallah olur ya 🙏
Rukiye2709 Musal bende 38.hafta da 3600 doğum yaptım dikişim biraz fazla oldu. Belki benimle alakalıdır korkutmak istemem ama belim çok kötü şuan iki ay oldu bebeğimi kendim beşiğinden kaldıramıyorum zorlandığım için çatalda fazla kaldım ona bağlıyor doktorlar belimden yana şikayetlerim çok
Ruzgarhatice Bu kisiden kisiye degisir senin catına bagli canm 😊 bende 3800 normal yaptim 3 dikisim vardi 😊 doktorlar kendilerini riske atmamak için sezeryana yönlendiriyorlar genelde .. 4200 doguran arkadasim var normal dogumla
BetVoL535 Ben oğlumu 4 kilo 200 gram sezeryan ile doğurdum çatım da açılma çok olmamıştı.Uyuşma yöntemiyle oğlumu göre göre doğum yaptım uyuşuyor her yerin zaten anlamıyorsun kesildiğini sadece sesi duymuştum acı yoktu. Korkmanıza inanın hiç gerek yok.. Şimdi 2.bebeğimde sezeryan olucak kilosu önde gidiyor bu bebeğin de iri bebek olucak dedi doktorum 🥰🥰