Mrsde05 Grisayfa ben biliyorum çok yakınım için kullanmıştık yani bez kullanmak istemiyordu o yüzden bizde seyyar bu şekilde aldık kullanışlı yani
Grisayfa Alttan çıkışlı hasta tuvaleti kullanan varmı evinde annem dizlerinden rahatsız onun için almak istiyorum Doğumdan sonra bende kalıcak kiracıyım ve tuvaletimiz alaturka hijyeni kullanımı nasıl bilen varsa yazabilirmi
Grisayfa Mrsde05 20 gün kalıcak bende alafranga tuvalette yaptırmak istemiyorum kiracıyım ev sahibi hayatta karışmaz masrafa ne gerek var diyip bunu düşündük ama kararsız kaldım resme baktınız dimi aynı böyleydi
Mrsde05 Grisayfa evet bu şekildeydi ve biz kusura bakmayın WC te götüremiyorduk odasına getiriyorduk yani biz bir sorum yaşamadık bayanın dediği gibi altta poşet tarzı birşey oluyor du onu alınca sıkıntı kalmıyor
Tugba123 Benm de bir tanıdığım kullanıyor kayınvalidesi ameliyat oldu onuj için ve gayet memnun alt alma derdim yok diyor poşeti varmış direk atıyormuşsun zaten
Grisayfa Tugba123 yok ben direk alaturka tuvaletin üzerine konulanlardan bahsediyorum altı açık olucak direk tuvalete gidicek