Mdnmhmt Canım anneler bebeğinizin kıyafeti için ayrı özel bir deterjan kullanıyor musunuz . Kullanıyorsanız ne kullanıyorsanız. Ve kullanmayınca ne gibi sıkıntılar olabiliyor 😊
bsra18- Mdnmhmt normal deterjanlar fazla kimyasal ve parfüm içerdiği için yeni doğan bebek cildine zarar verebiliyor tahriş edebiliyor aynı şekilde yumuşatıcılar da öyle. Farklı bi deterjan kullanmak gerekiyor çoğu kişi dalan roxy kullanıyor ama o deterjan çamaşırları sertleştiriyor. Ben uni baby deterjan ve yumuşatıcısını kullanıyorum çok memnunum
sevval55 Mdnmhmt e bebekten baby&me sıvı deterjan aldım ama bitince daha almam pek hosuma gitmedi yıkıyo ama ne koku ne bise hacışakirin lavantalı granül sabununu alıca yada komilinin zeytinyağlı olanını
cinaroglusinem Mdnmhmt ben duru granül kullanıyorum elde yıkama programına attım herşeyi. Mis gibi kokuyor hiç yumuşatıcıya da gerek kalmıyor.
Banukara Mdnmhmt Selamün aleyküm ben yeşil anne markanın baby’s green aldım şampuanını vs de pişik kremi naturalive herşey doğal Allah’ın izni ile
Mdnmhmt bsra18- bende normalde zaten yumuşatıcı pek sevmezdim ama yine de kullanırdım. Hamile kalınca çok hassalaştım sentetik kokulara kullanmıyorum şimdi. Aynen şu kimyasal zikkimi hayatımızı zehire çevirdi gerçek anlamda zaten. Teşekkür ederim öneri için 😊
Busra5341 Mdnmhmt ben dalan roxy aldim canim az koyup bir kerede ekstra durulama yaptim . Yumusatici kullanmadim kulla myida dusunmuyorum zaten kendi kokusu mis hic gerek yok
Busra5341 Mdnmhmt bebeklermizin cildi cok hassas mutlaka ekstra bir durulama yapmani oneririm bir arkadasimin yikafigi kiyafetlerde kalmis bebegin teninin heryeri kizarmisti miktarinida cok koyma sabun tozu olduklari icin top top oluyor elinle dagittirabilirsin onu suyunu alirken
Mdnmhmt Busra5341 ekstra durulama bende düşünmüştüm gerekli olduğunu . Çok teşekkür ederim sağ olun 😊
Gozde_32 Mdnmhmt cnm ben dalan roxy bahar çiçeklerini aldim yumusatici gözüne de az beyaz sirke attim harika çıktılar ütüledim yumusacik oldu 30 derece narinde yikadim kimyasal yok icin rahat eder ben yikadim hala yikiyorum hazırlıklara basladim
Mdnmhmt Gozde_32 beyaz sirke güzel fikirmiş hiç gelmemişti aklıma çok sağ olun . Size de kolay gelsin bu arada. Bende yavaş yavaş başlayayım diyorum artık 😊😉
Defdef Mdnmhmt tabiki ayrı kullanan lazım canım bizim deterjanlar da kimyasal dolu ben green moms kullanıyorum tamamen bitkisel tavsiye ederim
Mdnmhmt Defdef bu markayı yukarda bir arkadaş daha yazmış içime sindi gibi bakacağım. Çok teşekkür ederim hakikaten. 😊
snsnm95 Mdnmhmt ben duru granül ve dalin granül sabun aldım canım . Yumuşatıcı olarakta dalin düş bahçesi tercih ettim . Yumuşatıcıyı şimdilik kullanacağım çünkü doğumuma daha var , ben eşyaları kullanana kadar onun ilk kokusu geçer diye düşündüm
Defdef Mdnmhmt güvenle kullanabilirsiniz fiyatı bir tık pahalı ama ben 5 ay kullandım bir deterjanı kıyafetler.minicik olduğu için küçük bir kapak koyuyosunuz yani baya gidiyor