Kuncutum123 Kizlar acil cevaplarmisinizzz.36 haftalik hamileyim.doktor bugun kleksan ignesi yazdi bana.kendim de yapa bilirmisim.amma yapamam tabiki)) yapanlar varmi?gobektenmi yapiyosunuz?acitiyormu? Yardim edinnn😌😌😌🙏🙏🙏
Cigdemveminik Kuncutum123 bn yeni hamileyim henüz göbekten yapıyorm siz zorlanırsanz bacaktan yapın daha kolay ve acımıyor
Leylaaaaa Ben 5.haftadan beri yapıyorum 29.haftadayim bacaktan yapiyorum genelde daha az acıtıyor bacağım
Mylittlebaby 5 gündür göbekten yapıyorum.ilaç enjekte edilirken biraz acı oluyor tabi.ama çokta korkulu değil bence.
Ozlmslm Kuncutum123 korkutmim sizi ama biraz morluklar azcık acı oluyor 🤗 ama herşey o minnak atan kalp için
Ozlmslm Kuncutum123 kendinizi kasmayın ben bacak ve koldan cesaret edemedim açıkcası göbek daha kolay geldi. Sırtıma bi yastık koyup ayaklarımı uzatıp göbek deliğinin 3 parmak sağ ve sol tarafına vuruyorum bi gün sağa bir gün sola hergün aynı saatte eczacı aynı satte vurursan daha etkili olur demişti 🤗
Kuncutum123 Ozlmslm ya bisey daha sorucam igneyi nasil tutuyorsunuz?dik bir pozisyondami?yana dogrumu?igne kismi tam girmelimi vucuda?ay cok panik biriyim 😌😂
Minikkalp4167 Kuncutum123 her vucuda gore degisiyor.ilk 4 ayimda gobek sonra koluma gectm 29 haftayim bende.kolum daha rahat oldu.
Ozlmslm Kuncutum123 gobeğinizi biraz tutup sıkın kavrayın yanı dik bi şekilde iğnenin tamamını sokun ilaç bitene kadar çıkarmayın 🤗 sakince yapın bende yapmam diyodum. İğneyi alacağınız eczanede size yardımcı olurlar bana ilk orda gösterdiler onların gösterdiği gibi devam ediyorum