Bsr37 Merhaba 34 haftalık hamileyim doktorum 2 kere boynuna kordon dolanmış dedi endişelendim başına böyle bir şey gelen varmı
Sinif177 Bsr37 arkadaşımın başına gelmişti. Her gün çikolata yiyip sol tarafına yatıyordu. Hareketlerini takip ediyordu.
cinaroglusinem Bsr37 ben 39+4üm 2 hafta önce bizimkinede 2 tur dolanmıştı geçen hafta 1 ini açmış 1 i kalmıştı. Doktorum hareketsiz kalma dedi ve bol bol su iç dedi kendiliğinden açabilirmiş açmayadabilirmiş. Kordon uzunsa ve sıkı değilse bir sorun yaratmıyormuş
Lalemm86 Bsr37 cnm benim de 35 haftalıkken bi kere kordon dolandıpı için riske atmadım acil sezeryan oldum şuan bir aylık oldu aldırmasaydım daha yeni doğum yapacaktım karar vermek zor ben riske atamadım
Bsr37 cinaroglusinem bana sadece günlük hayatına devam et hareketlerini takip et dedi her hafta gel dedi inşallah bizimkiside çıkartır peki kordon dolanmasında yeterli beslenebiliyormu yani oksijen gidiyormu 😞
cinaroglusinem Bsr37 bana söylediğine göre kordon sıkı olmadığı için bir sıkıntı yaratmıyor dedi kilosuda 3250ydi en son..
Bsr37 Lalemm86 kendi isteğinlemi sezaryen oldun canım benim doktorum almaya gerek yok dedi Allah’ın bileceği iş diyor yani
Lalemm86 Bsr37 doktor tavsiyesi bende riske atamadım şükür şu an 1 aylık olduk diğer türlü nolacağı belli değildi o nedenle sezeryan oldum çocuğumun sağlığından önemli değil
Bsr37 Lalemm86 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bana 39 haftaya kadar bekleyelim dedi ne kadar durursa o kadar iyi dedi