Tgc-kpr Kızlar 5. Gün dondurulmuş embriyo transfer edildi bugün 9. Gün beta hcg 77.8 hamile miyim doktora ulaşamadım nolur cevap yazar mısınız
Kuzumm55 Evet canım öyle gözüküyor gözün aydın diyelim ozman Ama daha çok yeni olduğu için beta hcg artması lazım 2 gün sonra tekrar kan verirsin ozman bakarsın artiyormu diye hayirli olsun diyelim
YDE Tgc-kpr iki gün sonra tekrarlamanız gerekir kesin hamilesiniz demek için. İki kat artış varsa sağlıklı gebelik var diyebiliriz. Umarım düzenli yükselir değeriniz.
Aminem2020 Tgc-kpr hayırlı olsun cnm benimde 9.Gün 78di Inşaallah darısı kese ve kalp atisina sonrada saglikla kucagina😄😍
Tgc-kpr Aminem2020 sen bana destek olmuştun dua et demiştim çok şükür pozitif. Pazartesi yeniden kan vereveğiz imşallah hayırlı haberler alırız
Aminem2020 Tgc-kpr çok sevindim canim insaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin seninde hayirlisiyla sagliklisiyla kucagina almayi nasip etsin ❣
balarisi06 Tgc-kpr gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bizde tüp bebek yapacağız dualarınıza talibim 🤲