Esrayksl Bugün doktordan döndük 29+4 haftalığız kilosu 1506 ama kafa yapısı iki hafta önden gidiyor dedi sizce önemli mi çok ? Normal mi daha doğrusu 😕
Asrinayaz Esrayksl 29+5 cnm ya takılma kuzum bu zamana kadar kaş kişi doğum yaptı kafası geri kilosu geri bi sürü kişi yorum yaptı ama sapasağlam doğdu hepsi canm abis bi gerilik olmazsa sıkıntı olacağını sanmıyorum 🙏🏻
Sinemcvk Esrayksl bizde bugun 30 olduk ayni durum bizdede var normal gelisimi 1 hafta kafa gelisimi 10 gun ondeymis kuzucugun saglikli olsunda gerisi onemli degil zaten doktorda korkulcak bisey degil dedi belkide genlerinden geliodur dedi canim cokta takma o yuzden taktikca kendine sıkınti edersin
Sedadncr Bende 29+3 bakalım hangimiz önce doğurucaz 😂 bazen ölçümler yanlış olabiliyo ama yinede bir fikrim yok 🤷🏻♀️ ama çok sıkıntı olsaydı doktorun muhakkak bişey derdi. Benimde bebeğim 1 hafta geriden geliyo kilo olarak iki hafta önce gittiğimde 9 gün dedi ama sıkıntı yapma yanlış ölçümde olabilir dedi. Artık 2 haftada bir takip ediyo sizinde öylemi ? Cumartesi kontrolüm var inşallah çok geriden gelmiyodur 😔🙏🏼
Esrayksl Sedadncr 32. Haftamda tekrar gidicem iri bir bebek olduğu için de olabilir dedi doktor canım
sokomel 29+5 benim de. kilosu geriden geliyor benim bir hafta. gerilik veya ilerilik iki haftadan fazla olmadığı sürece önemli değil deniyor ama 4-5 kilo doğanlar 2 kilo doğanlar da sağlıklı oluyor, kimse gününde gitmiyor zaten kafana takma.