Elif04 Kızlar ben dün doktora gittim bu sayfaya göre bebeğim 15+3 deydi ama dün doktor 16+5 olduğunu söyledi yani 1hafta 2 gün önde bir sakıncası var mıdır?
gzmuygn Elif04 2 haftaya kadar sorun olmuyor normal kabul ediliyor ama şeker olmaması için şekerli yiyeceklerden ve 3 beyazdan uzak durmakta fayda var 👍
Simya Elif04 bnmde öyle oluyor uygulamada 9 haftalıksa kontrolde 10 hafta cıkıyo.. birde benm anlamadıgım ilk zamanlarda muayenede dogru cıkıyordu haftası günü bire bir di..şimdi böyle bi hafta ileri göstermesi bebegin ölcüleriyle mi ilgili acaba
Hanife_20 Elif04 canım benimde öyle sordum doktoruma bu iyi bişey dedi bi müddet sonra durucak zaten dedi bana endişelenme
candanote Elif04 Bende aynisini yasadim 20 iken 21 dedi.Hic bi sakincasi yoktur insallh.Ultrasonlarin olcumuyle alakali bebek buyudukce ilk haftalara gore daha dogru sonuc veriyormua.Endiselencek bi durum yok dedi iki doktora sordum
Elif04 Simya bilmiyorum benim de başta öyleydi dün kafamı karıştırdı. Doktor da bilgi vermedi sezaryen doğum vardı hemen ona çıktı
Cisem-22 Simya yine düzelıyo gunune göre gidiyo benımde öyleydi şimdi gününde cıkıyor 24 ten sonra gününde hep
Zeyk Simya canım bazen bebeğin gelişimi bazense ultrason cihazıyla alakalı ileri geri olma durumu olabiliyor. Ama gelişimi ileri haftalarda kendi haftasını yakalıyor. O yüzden ultrasonda çıkan değil son adet tarihin hep geçerli olacak.✨
Kopan2 Elif04 canım net bileği değil tahmini kilo ve boy ölçümü hatta ben dogum yapacakken 3kilo çocuğun rahat doğurursun dediler 3570 kilo doğdu 500 gr oynuyor düşün son dönem de
Symsglm Elif04 31+2 haftalık olduk, baştan beri 1 hafta önde çıkıyor. Bir zararı yok sadece biraz kilolu oluyorlar. 3 hafta ileri olanlarda gebelik şekeri baktırıyorlar diye biliyorum. Üzülecek birşey yok yani 🤗
melolevo Elif04 Biz 3 hafta öndeyiz. Haftadayız Şekerini kontrol ettir. Bende şeker çıktı. Umarım sağlıkla doğum yaparsın 🤲🏻
Rbs111 Elif04 32. Haftama kadar hep 2-3 hafta önde çıkardı 32 den sonra düzeldi . 39. Haftada tam gününde çıktı
dfnomr Elif04 sorun olmaz canim dokturum 2 haftaya kadar onden gitmesi sorun degil biz de genelde hep gunumuzden ondeyiz