Semaa12 Tedbir amacli kullaniyorum tedbir amacli kullanip kacinci haftada biraktiniz veya birakacaksiniz coraspini dr bana 35 dedi ama internette 32den sonra sanirim kalp rahatsizligi yapiyo bebekte yaziyo doktora sordum yok oyle bisey dedi
tugbanne2020 Semaa12 neden verdi sizi şuan kaç haftalıksınız? Bana da verdi 32 de genelik zehirlenmesini riskini azaltıyormuş çok kilo aldım diye verdi bana
Minnosizmmm Semaa12 bana da 32 dedi şuan 30+6 dayız bende önlem amaçlı kullanıyorum onun kalple ilgisi olup olmadığını sordum hayır yok sadece erken doğum olursa kanama durmayabilir sıkıntı olmasın diye biraktiriyorum dedi. Bide benim kızımın kalbinde parlaklık çıkmıştı bende acaba coraspinden mi dedim şuan geçmiş ama çok şükür
Aynr123 Canım ben 20 de başlamıştım 32 de bırak demişti doktor sakın unutma dedi 32 de bıraktım bende
Semaa12 Minnosizmmm hmm tesekkur ederim benimkide kalbine zarar vermez dedi ama iste oyle okuyunca korktum sagolun ama sizin doktorunuzda kalbe zarar vermez demis
Minnosizmmm Semaa12 evet canım hatta baktı pazartesi günü ben çok korkuyla konuşunca hiç bir şeyi yok gayet iyi dedi
Melike3777 Semaa12 kuzum benım doktorumda tedbir amaçlı verdi günde 1 defa kullanıyorum 2 kaybım oldu ondan veriyor sanırım hiç sormadım 5 gun sonra randevum var sorucam neden verdiğini 🙈
Semaa12 Melike3777 kani sulandirip kan akisini hizlandirip bebege fazla kan gitsin diye veriliyor bide bazen kordon damarlarinda damarlar ince veya tikali olabiliyormus onun icinde veriliyormus tedbir amacli neden oldugunu biliyorum fakat ne zaman birakmam gerektigi icin endiseliyim internette 32 haftadan sonra kalbe zarar veriyor diye okudum doktoruma sordum yok oyle bisey dedi sanirim 36. Hafta falan biraktircak suan 31 haftaligim
Esrayagixemir1604_ Semaa12 bende daha önce gebelik zehirlenmesindrn dolayı 31haftalik doğum yapmıştım bu hamilelik de gebelik öncesi başladım 34 de bıraktım