Minigiiiinannesii Bacaklarim ve el parmaklarimin kemiklerinin ici sizliyo. Nasil gecirebilirim bi fikri olan varsa lutfen yazsin🙏
Deletedmom124 Minigiiiinannesii buradan size kimse birşey öneremez doktora görünün lütfen birde gebesiniz önerilen ne varsa sizece sakıncalı değil mi? Alerji olabilirsiniz bebeğinize birşey olabilir Allah korusun
Nrl Minigiiiinannesii benimde öyle doktor randevusunu bekliyorum bende bakalım ne önercek yatırmıyor artık kaç gündür😬
Seymanur0707 Minigiiiinannesii valla benimde oldu hatta etrafımdakilere gösterip ya insanın her yeri ağrır tamamda parmaklarının kemikleri nasıl ağrır neden ağrır diye gösteriyodum geçti şimdi ağrımıyor ama bu tip kemik ağrılarının magnezyum eksikliğinden olduğunu biliyorum kaç haftalıksın magnezyum takviye alıyor musun?🌸
ays_ays Minigiiiinannesii demir eksikliğinden olabilr nnem bana hamileyken her gece 4 parmağı çok sızlamış artık babama balta getir kes diyormuş o derece doğum yspdım anında kesildi dedi kan değerlerinze batırın derim ben de parmaklarım uyuşuyo parmak eklemlerin tam sımsıkı kapanmıyor zorlanıyorum
Minigiiiinannesii Deletedmom124 gecenin bu saatinde hastaneye gidemem. Diger hamilelerin basina geldiyse zarari olmayan biseyler yazaklarini bildigim icin yazdim.😊 Ve bana acil bi cozum lazim uyuyamiyorum
Deletedmom124 Minigiiiinannesii canım evde de olan birşey olsa önerilse birşey olsa ne yapacaksın onu anlatmaya çalışıyorum sana bana gelen sana gelmez hamilesin nasıl güveneceksin vücudunda bir döküntü olsa alerji olsa bunu da düşün
Sweetblonde88 Minigiiiinannesii benim magnezyum dozunu ikiye cıkardı doktorum. Çok faydası oldumu tartışılır. O agrılar kacınılmaz oluyor bir süre sonra. Lavanta yagı ile masaj yapıyorum. Öyle basit çözümler😇
Symirna Minigiiiinannesii bu el parmaklarinin kemikleri bende de sizliyor sabah hic acqmiyorum ellerimi benimki asiri odem tuttugu icin boyle canim benim ama dra sordum odemden dedi ellerim icin kan gibi kipkirmizi odem fiskiriyor benden😞
Edakarahan Minigiiiinannesii galiba ödemden oluyor bende de cok agri sizi oluyor doktora sorma geregi de duymadim ben 34 haftadayim ödemim cok artti ona bagli el ve ayaklarim sizliyo