zelis63 Kızlar tam 25+4 günlük olduk şimdiye kadar 8 kilo aldım 🤭 gecen hafta tartıldım haftada 1 kilo almışım böyle gidersem 14 kilo daha alacam nasıl önüne gececem ya çok geldi bana 😓
Simgeeee zelis63 bencede cok canım hamur işini kıs biraz herseyden yesen de azar azar ye erken ağırlasırsın yoksa 🙂
Canan_3547 zelis63 bende 25+3 doktora gitim dun rezil eti beni toplamda 6 kilo almışım simdiye kadar biraz daha dikkat etmelymisim ki zaten herseyi yiyemyorum midem ağryor boyle giderse ac gez dicek
zelis63 Simgeeee inan hamur işide yemiyorum bünyem çok kilo alan tiptende değil gün içinde 2 öğün yiyorum ama yinede çok hızla alıyorm 😓
zelis63 Canan_3547 işin tersi bugün gittim dedim çok alıyorm doktor yok canm ne çok alması dedi ama hamileliğe zayf başladım o mu avantaj oldu acaba
Simgeeee zelis63 nasıl besleniyorsun peki ara öğünlerde ne yiyosun mesela. Şeker, karbonhidrat agırlıklı mı besleniyorsun. Sıkıntı su ki daha cok erken kilo için inan bu haftalardan sonra o kadar hızlı kilo alacaksın ki 🤦♀️
zelis63 Simgeeee kahvaltıyı çok güzel yapıyorm tek kahvaltıda ekmek yerim yumurta kaşar yoğurt yeşillik ara öğünlerde acıkıyosam ceviz fındık falan atıyorum ağzıma yada süt içiyorım bazen tatlıyla aram iyi değil öylede devam ediyor binde bir tatlı yerim
Simgeeee zelis63 yapacak bişey yok o zaman canım dikkat ediyormussun zaten 🙂 kökten aç da kalamazsın sonucta 😂
zelis63 Simgeeee aynen canm daynamam zaten artk battı balık yan gider hersey baş üstüne yapacak bisey yok 😅