Fatmays Selam anneler ve anne adayları 🤰 ilk gebeliğim ve tecrübeli annelerden beşik önerisi istiyorum 💁♀️😍
Oznurrb Fatmays o konuda ben de çok kararsızım kuzum ya. Montessori istiyorum aslında ama bebek ayaklanınca biz uyurken kalkıp tehlikeli şeyler yapar mı diye korkup vazgeçiyorum
ayseakcura Fatmays ben weltew mobilyadan dolap ve beşik aldım çokta güzel Mdf kaliteli olması öncelik 😊
Fatmays Oznurrb bende çok kararsızım canım büyüyen beşik istiyorum ayrıyeten anne yanı sepet beşiği olarak düşündüm ama kullanışlı mı acaba 😕
Oznurrb Fatmays anne yanı olarak next2me düşünüyorum ben kuzum güvenli, konforlu ve portatif geliyor. Bir yere gidince yanımızda rahatlıkla taşınabilir. Sepet beşik sanki odadan odaya bile taşınmazmış gibi
Kadircanmom Ben tekerlekli,sallanabilen ,korkulugu indirilip anne yanı olan 60-120lik 3 yaşına kadar kullanılabilen bir besik alacagım , 3 seneden sonra da baska bir yatak alırız artık
Sabirsizanne16 Mrb ben lilyumbesik diye bir instagram hesabından heyner beşik aldım 400 liraya.anne yanı olarak onu kullanacağım.sonrası için de montessori aldım.bence montessori en güvenlisi.çocukları 1 1.5 yaşında olan aileler büyüyen karyolaları önermiyor çocuk kendni atıyor diye.montessoride atsa da bişey olmaz.etrafta bişey yapma ihtimali düşük çocuklar uyannca annelerinin yanna gelirler normalde😊 park beşik de alınabilir özellikle seyahat amacıyla kullanımı iyi olur.ben park beşik almadım.yatak odamda koyacak yer yok.