Selvaelyenn Dün sezeryan doğum yaptım belden uyuşturmalı. Bebeğim emmeye çalışıyor yavaş yvaş amaa süt gelmiyor. Aptamil mama veriyoruzz şorıngayla. Sütümü arttrmak için ne yapablirim yardmcı olur musunuz arkadaşlar. Sağmak vs gerekiyor mu
Zade Selvaelyenn Sıcak duş al canım onun için uygun ortam yoksa sıcak kopres yap göğsüne .. bol sıvı ve hurma sulu içecekler var onlardan iç
Polat2706 Canım Bi yerde görmüştüm şırııngadaki mamayı göğüsğne damla oradan içmesini sağla bebek orayı emdikçe süt kanalların açılıyormuş hemde emme duygusunu öğrenir bebeğin inşallah etkili olur Allah yardımcın olsun birde bol su içsin derler eskiler
Cimcimee Selvaelyenn önce emzir sonra mama ver. . Etrafı da dinleme sakın. . Yok efendim mama vermeyin çocuk memeyi reddeder falan .. bende sezeryan doğum yaptım sütüm iki hafta sonra gelmeye başladı .. sütüm gelmediği için çocuğum açlıktan sarılık oldu.. Sen aç bırakma çocuğu insallah sütünde gelcek sonrasinda
sevval55 Göğüsüne sürekli ucuna dogru sıvazlar gibi masaj yap canım sıcak uygula. Sütün iner insallah