Oykutoskuzey Kızlar merhaba hastanelerde ve çevremizde uyuz salgını var bir haftadır kaşıntı yanma gibi şikayetleriniz varsa hemen Dr başvurun
sevval55 Oykutoskuzey bana komsunun kızından bulasmıstı uyuz hastalıgı varmıs nerden bilim evlerine gittim bi kere oturmaya. allahım o nasıl bi illet eşimede bulaştı tabiki. Yatak yorgan perde ne varsa kaynatmıştım artık Kurtulana kadar ne kadar ağlayıp dualar etmistim gece asla uyuyamıyodum ağlıyodum oturup kaşıntıdan. El ve ayak Parmaklarımın arasından başlamıştı. uyuz yarası sanki deri altından solucan ilerliyor gibi kabarık ince uzun yaralar halinde başlıyor dikkat edin. Bende yaralarımı internette arastırırken bu fotoğrafı gormustum öyle anladım uyuz oldugunu. Aynı böyleydi https://i.hizliresim.com/WXd9Om.jpg
Aras-Altay Oykutoskuzey bende izmirdeyim bugün komşunun boynu sürekli kaşınıyordu kaşımaktan kıpkırmızı oldu bana sordu hatta alerji oldun galiba dedim meger uyuz salgını mı olmuş korkmaya başladım şimdi bulaşıcı bir şey mi ya ona göre fazla görüşmeyeyim bu aralar
Zhd9496 İyi geceler ben 3.5 aylık hamileyim uyuz salgınını ilk defa duydum burda nasıl bı salgın biraz anlatır mısınız çünkü benimde ara ara dizlerimde kaşıntı oluyoda merak ettim
Oykutoskuzey Zhd9496 bildiğim kadarıyla arkadaşımızın da dediği gibi ilk önce parmak araları ve eklem yerlerinde bitlenmis gibi yanarak acı bir kaşıntı oluyor
Oykutoskuzey sevval55 evet doğru cnm Allah korusun hepimizi bilgilendirmek adına açtım postu umarım hiç kimsede olmaz 😊☺️
sevval55 Aras-Altay tabıkı bulasıcı uzak durun. Ben yazdım yukarda bir kez evine gittim 3 yasındaki cocugunda varmıs bana bulastı. Sonradan öğrendim saklıyomuş cocugun uyuz oldugunu yavrum sürekli kaşınıyodu
Oykutoskuzey Aras-Altay görüşme cnm bulaşıcı tabiki salgın sonuçta bulaşıcı olmasa salgın olmasdi koru kendini canım Allah korusun
Aras-Altay sevval55 ay allahım uzak dursunlar bizden mümkünse 😂 bide yarın bana gelecek oturmaya nasıl gelme diyeceğimi düşünmem lazım kalkıp diyemem de sen uyuz oldun diye utanırım 😂
Oykutoskuzey Aras-Altay deki salla biri rahatsizlanmis de oraya gidicem de kalmam gerekiyor de görünme bir kaç gün uyudu l geçsin sonra görüşün bence cnmm
Muge0609 Aras-Altay Uyuzun Başlangıç Yeri Eklem Aralarıdır Ve Gece Artan Kaşıntı Olur. Bir Dönem Yine Vardı salgında Pek Duyulmadı. Dokununca Bukaşır Yada Uyuzun Sebep Olduğu Böcek Yumurtalarını Bırakınca Olur.
Muge0609 Aras-Altay Sen yinede Uzak dur 😂Banada Bir Hastamızdan Bulaşmıştı. Öldüm Resmen. Kaşınmaktan ve Doktor Uyuz olmuşsun diyincr Utanmıştım Ama Ben Çok Temizimki Falan Demeye Başladım. Psikolojim Bozulmuştu.