Ensarinannesi Çatı darlıgından dolayı doktorum sezeryan olmam gerektiğini söyledi ama ben spinal olsun olsun bebeğimi göriyim istiyorum. Ama felç olma gbi riski varmış😏 Doğumunu spinal yapan var mı ****
Deletedmom124 Ensarinannesi daha neler ilk doğumum spinal sezeryan oldu bir sorun yaşamadım ilk uyanınca bir boyun ağrsı oluşmuştu oda geçti sonrasında bu kadar sezeryan olan felç mi kakıyor Allah korusun yani çok konforlu bir doğum şekli bana göre 2. Gebeliğim yine spinal olacağım
Gonca3462 Ensarinannesi Ya öyle düşünürse bademcik ameliyatında bile risk var valla ben epidural ve spinalden felç kalanı duymadım ama riskleri arasında söyleniyor takılma ona ... uyanık olmak istiyorsan yaptır bende öyle yaptırcam
Fatoaras Ensarinannesi bir tane duymadım felç olan bana kuzenimde diyip duruyordu sakın olma sakın genel ol felç olursunda görürsün diye sonuç 2. Çocuguna spinal oldu hani felç olunuyordu saçma sapsn konuşuyorlar sadece baş ağrısı yapıyor bende baş ağrısıda olmadı
Sweetblonde88 Ensarinannesi bu kadar adamı spinal yapmazlar böyle bir risk yüksek olsa 🤔 ama baş agrısı bel agrısı dogru 😇