Aras-Altay Halime_17 bio oil 4. Aydan beri kullanıyorum büyük şişesini şuan 2.ci şişeyi yarıladım 32 haftalığım canım bana iyi geldi çatlağım olmadı şükür ama her ne kadar iyi geldiyse çatlak genetik durumdur
Syma95 Halime_17 bende lierac kullandigim halde gobegim kuruyor.normalde gunde 1 kez kullanin diyor. Bana yetmiyor kuruyor iki kez kullaniyorum gunde anca iste.
Halime_17 Aras-Altay etki etti o zman bende başlıyım bakalım cildim aşırı kuru o yüzden ne kadar aza indirebilirsin iyi
DBsvn Çatlak biraz genetik sanırım ya ben hiç bişey kullanmadım özellikle gidip alıp sadece duştan sonra bebek yağı sürdüm çatlağımda olmadı şükür
Sevdakyr Benim cildim aşırı kuru ve çatlamaya o kadar meyilliydi 3. Ayımdan itibaren saf zeytinyağı kullandım ve şuan 37. Haftayı bitirdik hiç çatlağım yok çok şükür. Kesinlikle öneriyorum Bende işe yaradıysa sizde de yarar diye düşünüyorum 😊
ebruebruu Lierac kremini kullanıyorum 10 haftalık dan itibaren şuan 28 haftalık olduk catlagim yok krem biraz pahalı normalde ama ben indirimden almıştım watsons dan ilkini ikinci sise yi de netten araştırıp yine indirimden aldım
S-Y Lıerac kullanıyorum, doktorum tavsiye etmişti. Hatta bu aksam sonunu kullandım. Çok kişiden hindistan cevizi yağını duyduğum için onu sipariş ettim bir süre de onu denemeyi düşünüyorm, emilimi falan iyi olursa.
S-Y Syma95 gün içindeki ikinci uygulaman için kakao yağı, hindistan cevizi yağı gibi bitkisel bi sey de tercih edebilirsin
Ezgislck Syma95 canım lireac zaten nemlendirici bir krem değil. Onun yanında nemlendirici krem ya da yağlarda kullanmak gerekiyor.
S-Y Lıerac almayı da düşünürseniz eczaneden değil de internetten almanızı öneririm. Eczane 225 TL demişti almadan çıkmıştım daha sonra internette araştırırken 110 lira gibi bi fiyata bulup almıştım.