busra-mutluanne1 Bugün kendi doktoruma sordum sakıncan yok gidebilirsin dedi ama genede aramızda var mı hiç 6 saat kadarlık otobüs yolculuğu yapmış bu haftalarda kızlar🤷🏻♀️
Mrs_erkan busra-mutluanne1 ben uçak yolculuğu yaptım 3saatlik çok şükür birşey olmadı. Eğer riskiniz yoksa doktorunuz da izin veriyorsa Allahın izniyle birşey olmaz.
ekara busra-mutluanne1 o haftalarda 6 saat uzun değil ama kendi aracınızla giderseniz daha iyi olur. Bol su için birde 2-3 saatte bir molalı gidebiliyosanız iyi olur.
Grhn busra-mutluanne1 2 saate bir mola verip yürümenız gerekli kan dolaşımı için çok önemli. Doktorum öyle demişdi
busra-mutluanne1 Mrs_erkan yok şükür doktorumda git deyince daha güvenim yerine geldi eşim göreve gidecek o yüzden 12 gün evde tek kalmak daha stresli olur diye annemle geçireyim dedim 🤷🏻♀️
busra-mutluanne1 ekara eşim göreve gideceği için tek kalacağım için gitmek durumunda kaldım🙄 o yüzden mecbur otobüsle gideceğim her molada ineceğim yürüyeceğim inşallah nasipse biraz tırsıyorum sadece allah büyük 🤷🏻♀️
ekara busra-mutluanne1 otobüsle gidersende 2 saatte bir kalk koridorda bi tur at. Muhtemelen bol bol durur otobüs çünkü yolcu almak için terminallere uğruyo. Yani 6 saat otursanda bişey olmaz ama ne kadar hareket edersen kan dolaşımın daha iyi olur ağrıların olmaz. Birde su iç susuzluktan idrar yolu enfeksiyonu başlıyo direk. Molaya 1 saat kala bol bol iç.
busra-mutluanne1 ekara tamam çok teşekkür ederim yardımlarınız için tapırımı doldurdum hazır ettim yolculuğa muz falanda koydum çantama😀 kazasız belasız gidip dönmek nasip olur inşallah 🙏🏻