Ysmn_11 Savsav bende ovulasyon testiyle takip ettim dün de değerlendirdik inslalah güzel sonuçlar alırız
Dilek1661 Bir gün bile geçmeden hatta çizgi çok koyu çıkmıştı bir gün geçmesine rağmen çok koyu çıkmıştı
AATozarr Ysmn_11 Evet baya erken olmuş oldu benim hatta nerden baksan 1 hafta önce silik çıkmıştı testte ertesi gün kan verdiğim de 78di betam kasınlarımda anlam veremediğim derece de ağrılarım olmuştu ondan şüphelenip test yapmıştım
AATozarr Ysmn_11 RABBİM cümlemizin evladını bağışlasın isteyenlere de tez zaman da nasip etsin İNŞALLAH🙏
ebrukavi-19 Savsav bende adetime 5 gün kala net çift çizgiyle öğrendim belirti istersen herkeste olurmu bilmem ama sol kasigim bildigin göz segirmesi gibi segiriyordu
Papatyam2017 Savsav 5 inde yumurtlamammis 2 sinde iliski olmuştu geçen ay birdaha da olmadı 13 gün sonra öğrendim
Savsav ● Yuvalanma, döllenmeden sonra 5 - 8. günlerde başlar, 9 - 10. günlerde tamamlanmış olur. ● Yani kadının adetine daha 4 - 5 gün varken, döllenme ve yuvalanma işlemi tamamlanmıştır Yazıyor Happy mom uygulamasında 🤔🤔