Nuraslanklc Yaklaşık 3 4 saattir sırtım belim ve kasıklarıma ağrı giriyor kasıklarımdaki ve sırtımda ki ağrı bazen bıçak saplanır gibi oluyor dk tuttum ama düzenli değil 10 dk da bir bazen 5 3 dk da bir bebek hareketlerinde de sıkıntı yok 35 haftalığz🤔
DBsvn Nuraslanklc yani tabi bi doktor görse daha iyi düşmeye başlamış dakikalar çünkü kimisinde akıntı nişan falan olmadan da direk doğum başlayabilir böyle ağrılarla
Meltemkskn Nuraslanklc canım benimde oluyor 35 haftalığım ama bebeği asagıda hissediyorum hareketlerinde azalma var yarın doktora gidecem 🤷♀️
Nuraslanklc DBsvn sonrasında tekrar 10 dk da birde olabiliyor çok düzensiz ama uzun sürdü aşağıda sanki geriliyor gibi ağrı olmaya başladı akıntı vs hiç birşey de yok yarına kadar bekleyeyim diyorum
Milos Meltemkskn canım bende 35+5 im bebeği aşağıda hissediyorum ve hareketlerinde azalma var normal mi acaba merak ettim yarın banada yazar mısın benim kontrolüm hafta
DBsvn Nuraslanklc sabaha kadar bekleyin bakalım su gelmediyse sıkıntı yok zaten belki yalancı sancılardır ☺️
Nuraslanklc DBsvn oğluşum biraz kuduruk🤣hiç yerinde durmaz o sebepten hep erken doğar gibi diyorlar takmasamda bilinçaltıma işledi artık 2 3 hafta daha durur inşallah😂😂
DBsvn Nuraslanklc zaten 33ten sonra hep bi tetikteydim bende suyum falan gelmişti resmen gerilim filmi uykuda tutmuyordu 😂
Nuraslanklc Meltemkskn sanada oluyormu bana sürekli birşey akıyormuş hissediyorum gidip bakıyorum birşey yok😅pimpiriklendiğimden heralde
Meltemkskn Nuraslanklc Benım başım akıntıyla belada eğer suyum sızıntı şeklinde gelirse anlamam günde 3 defa iç çamaşırı değiştiririm
DBsvn Nuraslanklc ben doğum yapıp buradan kopamayanlardanım ya 😂 4 ay oldu doğum yaptım ben 38+4 de gelmek istedi kızım 😂
Nuraslanklc DBsvn neyseki 38 i beklemiş😂darısı bizimkine 😅33 haftadan beri su mu geldi sürekli nasıl geçirdin o süreyi
DBsvn Nuraslanklc 33 te bi akşam ağrı girdi bi baktım alttan ıslanıyorum hafifçe sonra durdu hemen doktora gittim suyun falan normal belki fazla geldiyse ondandır bi sorun yok dedi 30 haftadan sonra zaten ağrılarım hiç durmadı 35te akıntı oldu ağrılarım arttı gene gittim sancım vardı açılma yoktu 38de artık 2 dakika ya düştü ağrılar çok fazla akıntı gelmeye başladı birden beyaz beyaz 5 dk bir gidip çamaşır değiştiriyordum sonra zaten açılma başlamış 2 cm olmuş yatmışım yapıldı ama 5 cmde kaldı sezeryan oldum kendi isteğimle
Nuraslanklc DBsvn 30 dan sonrası zor olmuş senin biraz neyseki sağ salim bebişi almışsın kucağına 🥰 kaç kilo doğdu bizimki 34 te 2500 diye zamanında doğarsa çok kilolu olur deyip duruyorlar🙄
Meltemkskn Milos canım bebek kafasını asagı doğru yapmıştı ondan agrım varmış bide ben grip olmuşum ondan bebekte harekette azalma olmuş ama bugün çok hareketli
DBsvn Nuraslanklc ya 20.haftada bebeğim 1 hafta gerideydi ama sağlığında bi sıkıntı yoktu son 33 haftada 2500dü benimde 35de 2800oldu 36da 3100 olmuş artık nasıl yediysem 38de 3200 doğdu 😂