Kupik Arkadaşlar bursa doğum yapacam fiyat bilgisi ve ilgi alaka iyi olan hastane ve doktorlara iglhitiyacim var bilicisi olan varsa paylaşsın lütfen ben ankaradan gelin geldik burayı bilmiyorum
Hahhsueoe Kupik bende yildirim doruga gidiyorum gizem yıldırım doktorum ablamin doktoruydu 2 dogumunuda o yaptirdi bende ona gidiyorum fiyatlar için 2020 de degisicek dediler henuz bi bilgim yok
Asel1649 Kupik bende doruğa gidiyordum ama yeni hastahane açılınca oraya devam ettim ve doğumu da şehir hastanesi de yapmaya karar verdim
Zuzum_20 Kupik ben yildirim doruk seyma dogana gidiyorum 28. haftaya kadar ucreti ödediginizde 1,5 milyar normal dogum 1750 sezeryan +400 tl epidural istersen dendi ücreti ödedik biz normal dogum olarak bakalim ☺️
Berfff2 Kupik medicana dr volkan aksakallıya gidiyorum muayene ücreti 225 gibi bişey doğum fiyati 2020 sezeryan 6.500 civarı normal doğum 5.500 kusuratlarını bilmiyorım ama doktoru kesinlikle öneririm
ismer19 Ben doruk yıldırım embiye hanıma gidiyorum çok memnunum, doğum fiyatları normal doğum 2000tl olarak fiyat verildi
Kupik ismer19 ben yıldırım doruğa gidiyordum ilk bin pişman oldum hiç güzel davranmıyorlar şuan medikanaya gidiyorum
Ecrinbzkrt ismer19 Merhaba! Cnm bende ona gıdıyorum kac haftalıksın ve bu ucretı kacınca haftada verdıler sana☺️
Kupik Minikpapatya2013 neriman çeliğe gidiyordum 10 numara bir doktor gerçekten onun gibisini görmedim diyebilirim kendine klinik açtı yeni ayrıldı hastaneden durum varsa öneririm aynı bursada hala
Minikpapatya2013 Kupik bende bahar hanıma gidiyorum memnunum sadece doğum yapanlardan tecrübelerini öğrenmek istedim