[silindi] Geçen ay kimysal geçirmiştim 1 kez adrt gordukten sonra ovulasyon testi yaptim bugun üzerinden 11 gun gecti adetime 6 gün var dayanamayip tahlil verdim 28 cikti :)) 2 gun once yine vermiştim onda sonuç çıkmamışti 1 cikmisti ☺️
eminedgn [silindi] Hayirli olsun darısı bekleyenlere insallah 🤲😇hangi gebelik test markasını kullandın canım
Bus_ak18 [silindi] ovulasyonun markası neydi canım bide kaçıncı gün yapmaya başladın kaçıncı gün çift çizgi gördün acaba?
Fatmanuuur [silindi] Hayırlı olsun canım sağ saglim kucağına alırsın inşallah Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu 😊
[silindi] eminedgn gebelik testi yapmadim kan tahlili yaptirdim ben hep.. ovulasyonda birgebeningunlugu kullandim 😊
[silindi] Bus_ak18 canim birgebeningunlugu kullandim instagramdan satin almıştım adetimin bittigi gun basladim 7. Gun yumurtlamam oldu ☺️
Bus_ak18 [silindi] ayy biliyorum o sayfayı canım baya hamile kalan var o test sayesinde bana biraz fiyatı ve eft pahalı geldiği için n11den siparis verdim. Nasip bakalım🤷♀️
Bus_ak18 [silindi] kaç gün adet görüyosun canım. Kaçıncı gün yumurtlama oldu onu anlamak için.. bende 31 32 günde bir adet oluyorum da