pamuksekerinannesi Kbraaltnnn Meyveli soda katlı maddeli diye biliyorum bide 4-5 tane diyosun bence içme😞 Ben sade sodayı bile haftada 1-2 kere içiyorum
Cancan Kbraaltnnn meyveli soda zaten sadesine göre zararlı. Şade içmeye ve sayıyı azaltmaya bak. Her şeyin fazlası zarar 👍🏻
LittleMan Mizgin44 siz sadece içiyormuşsunz ve günde 4 -5 değildir herlde arkadaşımız meyveli soda 4 -5 içiyormuş
LittleMan Bence oldukça fazla . doktorlar sodayı öneriyor ama sade olanı. oda gün de bir defa diye biliyorum .
LittleMan Kbraaltnnn bende çok mide bulantısı yaşadım kusmaktan artık hastanelere de yatmıştım. Sade içebiliyorsan öyle iç. Tuzlu kraker olabilir .sarı leblebi . limonlu ılık su. Ayvayı tuzla limonla ye bunlarda biraz bastırır mideni
Yeniannee Aynen canim meyveli sodayı normal zamanda bile önermiyorlar keşke onun yerine sade içsen daha iyi hemde faydalı 👍
Sanemiko Cnm doktoruma sormuştum ben, meyveli içme demişti. İçeceksen günde 1 tane sade içmeye çalış.
Kbraaltnnn LittleMan ben şu 1 haftadır serum taktırmıyorum serumlarla yaşadım hep artık damarlarım patladı bulantı halsizlik inan benide hastanelere düşürdü hep
LittleMan Kbraaltnnn inşallah en kısa zamanda geçer çok zor oluyor çünkü . gerçi bende hala devm ediyor eğer ilacı kullanmazsam zofran içiyorum O iyi ediyor bi tek .
Refiagulen Kbraaltnnn bende çok severim araştırma yaptım bu konuda Amerika da gebe olan kadınlar su yerine maden suyu içiyormuş bebeklerin kemik yapısı iyi olması için ama sade soda. Kesinlikle meyveli içmemelisin sade alıp içinde limon sıkabilirsin eğer tansiyon gibi bi sıkıntın yoksa
humaninannesi61 Asitli olduğu için pek tavsiye edilmiyor. En bitane o da sık sık olmamak şartıylaa içilebeliyor😌