gozde- Kızlar merhaba faranjit gribe çevirdi oda öksürüğe ciğerim çıkıcak gibi ağrıyor😞göğsüm ağrıyor öksürmekten? Ne iyi gelir yardımcı olurmusunuz..
Humi gozde- oturdugun ve uyudugun odada su kaynat ben 30-40 dk kaynatiyorum oksurugum gecti sayilir 8-9 gun hastaydim sonradan aklima geldi. Odanin havasi yumusayincanrahat nefes aliyorsun
Oooykuuu Bende öksürüyordum çok ılık suya limon sıkıp içtim ayrıca ayağımın altına zeytinyağı ılıtıp karabiberle sürdüm meyveye sıvı alımına dikkat ettim umarım sende iyi olursun canım
Ozgeke Ilık süt le beraber sarımsak yut aynı anda ilaç içermiş gibi sabah akşam yap ama ben faydasını gördüm bol bol portakal mandalina ye
Dkk Ben öksürükte 4.haftamdayıö, ağzımdan ciğerim çıkacak sanıyorum 😔 affedersiniz idrarımı tutmakta da zorlanıyorum 😢
Nureda28 Dkk bir ara bnde çok kötü oldum ayakta duramıyrdum boğazlar feci kitlenmiş eğer çok kötüyseniz doktorunuzla irtibata geçin bi kbb görünün bn öyle yaptım ve iltihap olduğunu için bir ara doktor takibinde ilaç kullandım
Nureda28 Dkk bol su içtim meyve yedim başka bşy yapamıyrsun boğazların filanda çok kötüyse gt bnce doktora bana iltihap filan varsa bebeğe zarar verr demişti doktorum hemnn kbbye gttm ilaçları da doktora gstererek kullandım çok kötyseniz ertelemeyn
Nureda28 Dkk suya ya da çayınıza bal limon katıp için ya da tereyağını eritip içine bir kaşık pekmez katıp için keser inş zencefil zararlı mı pek blmyrm eğer zararı yoksa çayınıza balın yanında ondanda az katın
Humi Nureda28 kesinlikle tereyagi ve pekmezi herkesten duyuyorum ama denemekmkismet olmadi. Zencefil ihlamur kekik cayi yasakmis malesed :(