Asyasut Alimer5844 9+4 günlüğüm mıgde bulantısı ara ara oluyor kusma nadir baş agrısı haksızlık sürekli uyuma hissi yataktan lavabo harıcı kalkamıyorum cok zor gecıyor 🤦♀️ Buginlerimib hemen bitmesini istıyorum bır gün ıyıysem 3 gün kötüyüm
_Mrv_ Alimer5844 9+3!! mide yanmasından ejderhaya dönüştüm, bugun işte 3 kere kafam düştü bıraksalar aylarca uyurum. 🥰 çok şükür
Meryem15Denizzz Alimer5844 Sadece işte bazı yemeklerden midem bulanıyor kokusundan o zaman kusuyorum buna şükür
Fatmanuuur Asyasut evet bende öyle sürekli uyumak yatmak istiyorum ama bi bebeğim dha var mecbur kalkıyırm 😞
Hayalperesttt 8 +3 yarın kalp atışını dinlemek için doktora gidicez 😍👏 bulantı var kusma çook nadir var genel olarak iyiyim ama kokulara karşı çook hassasım😰😱
Asyasut Fatmanuuur allah yardım etsin işiniz dahada zor ben bırakın bırıne bakmayı suan kendını bakamıyorum ev desen batık ıkı haftadır süpürge varamadım kafam yerden kalkmıyor eşimde herseye yetısmeye calısıyor hep o bakıyor evim kirlenince dahada bunalıma gırdım 🤦♀️ Titizlik var bide ama doktorm egilmememi söylendiği için süpürge vuramadan bir yandan bunlar bır yandan sorumluluklarımızı yerine getırememek yani daraldım yemek yesem bi dert yendiğimi eritemıyroum karnım hep şiş migdem yanıyor soda kola basıyorm Sudan tiksinıyorm mesela saat 8 de yemek yedım bu saat olms mıgdem berbat geceleri zorlanıyorm anlıcagın durum fena atlatırız ınsallah bu dönemleri 🙏 Bazen ağlayıp duruyorum
Fatmanuuur Alimer5844 Bende 9+5 haftalk hamileyim bjlantı ilacı kullanıyorum yoksa asla yemek yiyemiyorum
Fatmanuuur Asyasut aynen bende artk kendimi gectim evladımı düşünüyorm yemk yapamadığımda ona üzülüyorm herşeyden önce o tabi şuan gercekten cok zor sizinde Rabbim hepimizin yardımcısı olsn. İnanın bende öyleym karnım hep şiş neden oluyo anlamıyorm sürekli ağzım zehir gbi
Alimer5844 Allah yardımcımız olsun kızlar benim ilk gebeliğin bocaliyorum bazen çok sonra da diyorum ki sağlıkla gelsin eli ayağı düzgün olsun sıkıntı olmasın ben katlanırım diyorum 🤲❤
Asyasut Fatmanuuur saat 9 dan beri yataga geldım uyumak ıcın suan hala uyuyamadım karnımın şişliğinden ve migdemın yanmasından kussamda rahatlasam KESK’e kusamıyorum da yedıgım zehir oldu bundan nara yemıyecem dıyorum hep yıyıyorm bebegm ıcın ama cidden artk gec saatte yemıcem ölecek gbıym yaa soda kola ıctm fayda yok evın ıcınde gezınıyorum artk saat 5 ten sonra yemıcem acıkınca elma meyveyle doyuracam karnımı olmuyor byle sanki yedıklerim bogazımda dolanıyor kafamı yastığa koyamıyorum delirecem öyle tabı saglıkla dogsun yavrucaklarımız beynimde ilk gebelık cok zorlanıyorum Migde mahvettiii beni bence bız hamileler erken saatte yemek yemeyi kesmelıyız bu sorunu yasıyorsak ben bide öyle denıcem gündüz 6 dan snra meyve harıcı bsy yememeye calısacam helekı yemek asla rahatsız edıyor bide öyle denıyelm belkı böyle olmayız 😔😔
Fatmanuuur Asyasut miğdenizde bence cok asit var o yüzden yoksa böyle olması normal degl brn bi hamilelk gecirdm bi düşk yaptım oda 16 haftalktı yani bu 3cü hic öyle bişe yaşamadım doktorunuza hic danıştınızmı ne dedi yani bu duruma belki bişeyler verir sizi rahatlatır kndinize eziyet etmemş olrsunz yoksa o şekilde 9 ay asla gecmz ki çok üzüldüm cidden okuyunca
Asyasut Fatmanuuur canım doktoruma sormadım ıkı hafta sonra gıdınce sorarım ama ilaç verir diye sormak istemezdim ilaç kullanamıyorum hap atamıyorum atınca kusuyorum direk 😔 verdiği vitamın ilacını bıle kullanamadım en küçüğünü yazdırdım onu atıyorum küçücük olduğu için ilaç verır kullanamam diye Sormadım Hiç su ıcemıyorum tiksiniyorum su’dan bir tek soda ve kola ıcebılıyorum bugunde baya kola içtim susayınca ıhtıyacımı soguk kolayla gönderiyorum ondan mı acaba diye düşündüm ama ıcmedıgım günlerdede böyle suan yenı yenı bıraz gectı sıskınlık uyumaya calısacam inşallah gecem zehir oldu yedıgim yemekte dua edeplim birbirimize sağ saglım doğurmak Nasip olsun ınsallah ama şunu anladım kı daha yolun basında olmama rağmen annelık coook zormuş